khayalazeyd Ezolym Evet onlar oluyomus ben ilaci kesdim doktor agrim acin olursa tekrar ic demishdi bana sizin de icmeniz gerek belki yada iciyosaniz da normaldir bencee.
Ezolym khayalazeyd Allahım sağ salim kucağımıza versin sağlıklı bi şekilde daha ben cinsiyetini bile öğrenemedim doğru düzgün bi erkek diyolar bi kız diyolar çok gıcık bir durum.
Leyla56341 khayalazeyd hayır canım ilaç eğer geçmese gel dedi vercem çok şükür gerek kalmadı sizede gerek kalmaz umarım duam sizinle 🙂🤲
Bebek-geliyor khayalazeyd idrar yollarında enfeksiyon olabilir. Gittiğinizde Rahim ağzı uzunluğunuzu da ölçtürün doktorunuza.
Gul20 Slm kızlar bende 28 +3 oldum dün geceden beri alt tarafımın kemiği ağrıyor yatakta sağa sola dönemiyorum bacağımı ayıramıyorum başına gelen varmı acaba korkmalımıyım çatı ağrısı dedikleri şeyi açaba
khayalazeyd Gul20 Doguma hazirlaniyor vucut cati kemigi genisliyor olabilir. Korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum tabi doktora sorun yinede.
Asenadgdvrn80 Gul20 sen 30 haftadan sonra gör bide 😟 bn ilk kızımda 30 dan sonra öldüm bittim resmen ağrıdan şuan 2. Kızıma hamileyim 28+2 yım bunda daha erken başladı Allah sonumuzu hayır etsin 🤗🤲
Gul20 khayalazeyd teşekkür ederim canım cuma gününe randevu aldım bakalım inşallah korkulacak birşey değildir çatı ağrısı falan dediler biraz korkuttu lar beni ondan endişelendim birden
Minay khayalazeyd benim uzun haftalardır o ayakta dururken yürüyünce hep oluyordu bebek çok küçükken bile benim bebek kasıktaymış o zaman ondandı şimdi de ayakları aşağı oldugu zaman öyle hissediyorum ama ama ne zaman yürüsem hep aynı geçmiyor hiç
Ayssmom Akıntında bi problem yoksa korkma bence bebek mesaneye baskı uygulayabiliyo benimde çişim geldimi tutamıyorum eskisi gibi
Minay Gul20 bahsettiğiniz ağrı vajinadaki kemiklerse çatı ağrısı bebek büyüdükçe oluyormuş endişelenmeyin ☺️ 24 den beri ara ara oluyordu bana kalsiyum ve magneZyum ile azalıyor
Buketkucuk khayalazeyd ben 21+5 haftalığım ama banada oluyor arada sanırım idrar torbasına baskı yapıyor çocuk büyüdükçe, bu yüzden biraz idrarımız geldikçe sanki iki gündür yapmıyormuşuz gibi geliyor😂
Cekumeku khayalazeyd merhaba ben de ikizlere hamileyim bende de çok baskı oluyordu alt kısma sanki şeyim çıkacak gibi doktora sordum bebeğin biri ters pozisyonda ayağıyla baskı yapıyor dedi ultrasonda da pozisyonunu göstermişti belki sizinki de öyle birşeydir
khayalazeyd Cekumeku Sagolun kizlar icimi rahatlatdiniz. Peki arada sirada regl sizlamasi gibi de oluyomu? Kesinlinlikle agri sanci degil ama sizliyoo sadece
Gul20 Minay çok teşekkür ederim kontrole gittiğimde doktoruma bende diyim bakalım mağnezyumu birden başlayınca bir korku sarmıştı beni
Gul20 Asenadgdvrn80 amanin 😊 daha yolun başındayım o zaman 😔 sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah bebişler imiz inşallah