Yasemn28 canm hastaneden hastaneye doktoran doktora bile değişiyor bnde doğum anına kadar özele gittim devlet hiç düşünmüyordum fakat kendi doktorum izne ayrılmış ve haber dahi etmemişti özel hastanese başka bi doktor rutin kontrole gittiğimde baktı ve doğum başlamış 4 cm açıklk var dedi. Fakat kendi doktorm olmadığı için hastaneden de vazgeçtim çok da kızmıştım. Şişlinsarıyer etfal çayırbaşı hastanesine gittim direk. Daha önce orda 1 hafta erken doğum riskinden yatmıştım. Nese neden şimdi geldin doğum başlamış dediler kontrollere özele gittiğim için. Durumu anlattım direk doğumhaneye aldılar 2 gün sürdü doğumum. Kendi sancılarımı beklediler fakat hiç sancım olmayınca suni sancı verdiler o gün doğumum oldu. Ve Allah rqzj olsun özelde görmediğim ilgiyi gördüm çok çok memnun kaldım kesinlikle doktor çok önemli hastaneyle ilgisi yok. Evet 3 kişi falan oluyor sancı odasında 10 cm açıklık olnca çatala alıyorlar doğurup servis katına gönderiyorlar orda da yine 2 3 kişilik oda oluyor. Virüslü hastalarda geldi gelmedi değil ama tam teçhizatlıydı gerek hastane gerek doktorlar. Çok şükür sağsalim çıktık şuan kontrollerede oraya gidiyoruz ve gerek hemşireler gerek doktorlar böyle ilgilisini görmedim. Çocukta ufak bişi olsun hemen ayrıntılı inceliyorlar falan diyeceğim o ki Allah sizede böyle doktorlar nasip eylesin.
Yani düşünün plates topu dahi vardı doğumhanede, ve sancı çekerken yürüyüş yaptırtıyorlar açılma olsn diye bi güzelde holu var :) doğum anı gelip çattığında hastaneyi resmen yıktım ama bi doktorda gelip neden bağırıyorsn demedi hatta sancılarım yokken aen niye gülüyosn ama olmaz dopum ağrısız olmaz az gülme sancıların gelsşn artık doğur diyorlardı anlatacağm çok şey var ama çol uzun oldu :) Allah tekrar bin kez razı olsun diyorum…