Tugcek33 Melisa_eker bende çok merak ediyorum🙈 yarın kontrolümüz var 13 haftalık olacağız belki tahmin edebilir ama netleşmesini beklemem gerek cinsiyet partisi yapacağız🥰
dmldkc_ Melisa_eker evet biz dün gittik doktora 12+1 haftalığız ve doktorumuz hiç tereddüt etmeden söyledi 🤩
Melisa_eker Tugcek33 ooo süper bende istiyorum da balon falan mı düşünüyorsun? 🤭Tam 16 da netleşir ama erken davranma 🤭
twoboys05 Tugcek33 bende istiyordum balon patlatmayı 12 hastalıkken ben sormadan pat diye erkek dedi doktor bütün hevesim kaçtı uyuz oldum önceden uyarın görürseniz kağıda yazın diye
Alyas22 Bizim ki 15haftalık daha gitmedik sürekli Hastaneye gitmek sıkıntı Virüs yüzünden ama 12 nci haftadan sonra belli olduğu söyleniyor tabi doktorun iyiyse teknoloji sağlamsa hastaneye bağlı.
Melisa_eker Alyas22 tamm kuzum özele gidiyorumda doktorum bakalım falan dedi bazı doktorlar söylemiyor.
Tugcek33 Melisa_eker canım malzemeler hazır🙈 balonları felan aldım ama bebekler cinsiyetini ne zaman gösterecek bakalım🤣
Melisa_eker Tugcek33 bir de aile çağırcak mısın? Ben kaynanamı pek çağırmaktan yana değilim ya bilmiyorum arkadaş arasında olsa diyorum.
Tugcek33 Melisa_eker aynen canım bende heyecanlıyım nasıl olcak bakalım🙈 instagramda @mugeninsekerdukkani16 sayfasına bakabilirsin, malzemeleri burdan aldım ben, sen almazsan dahi fikir olur🥰
Damlayldrm Canım ben tam 12 haftalık erkek olacağını öğrendim doktor %100 dedi ve ultrasonda aleni bacak arasını gösterdiği için kesin. Kızlar sanırım geç gösteriyormuş her bebek aynı olmuyor ☺️
aslihangacal Tuuuuu Tuuuuu bana da bakabilir misiniz 🥲 son adet tarihim 16.10.2020? doğum tarihim 08.04.1997
i_s_mom Tuuuuu canım bana hesaplayabilir misin? 11 ekim son adet tarihim. 27 yasındayım 27 ekimde de birlesme olmustu bir hafta geç geliyo yanii planlamamıstık 🙈
dmldkc_ Melisa_eker inşallah 🙏🏻 Bu arada bizimki çin takvimine göre tuttu 😂 bende inanmam ama tesadüf 🙈