Cell Merhabalar kızlar, Ardahan a tayin sebebiyle geldik bildiğiniz önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mıdır? Sadece bir devlet hastanesi var özel vs yok 😒yakın illerdende olabilir..
Dila71 Cell devlet Hastanesi’nde elif bilgin var 10 gün önce sezeryan ile doğum yaptım çok memnun kaldım . İlla özel olsun derseniz Kars’ta pembe Yeşilbağ var birkaç defa gitmiştim oda çok ilgiliydi.
Happy_001 Dila71 bnde cok memnun dum gecen hafta gıttım hıc acıkma yapmıyor bakıyor gonderıyor dedım donmus mu ewet dedı ondan once sordum hyr dedı seker yeme sunu yapma bana demedi cocugun ıkı hafta onden gidiyor diye ben ozele gıttım ordan ogrendım
Dila71 Happy_001 benim bebeğimde gelişme geriliği vardı 3 hafta , baya sıkı takip etti bilgi de verdi ama sizin neden öyle olmuş anlamadım. Ardahan’da mi doğum yapacaksınız ☺️
Dila71 Happy_001 yok hiç gitmedim baştan beri elif hanıma takipliyim diye. Ama normal doğuma kim nobetciyse o giriyor sanırım. İnşallah güzel bir doğumun olur 🥰
Dila71 Happy_001 Ebeler oluyor doktorda duruma göre geliyor canım o gün hangi doktor varsa ☺️ ama ebeler çok iyi diye duydum hiç merak etme o yüzden için rahat olsun
Happy_001 Dila71 ben kurtaj olmustum temaslıyıdım dilan hanım gırmıstı kurtajıma oradaki ebeler cok fenaydı ya bıtanesı cok iyidi ama dıgerlıri kotuydu zaten dilan hanım da uyusturma faln yapmadan aldı bı senedir hala korkuyorum ve normal se oyuzden cok tedirginim
Dila71 Happy_001 yaaa , kürtajda malesef uyusturmuyorlar zaten sanırım 😔 ilk doğum mu olacak sizin ? Bende çok korkuyordum normal doğumdan ama normal olsun istiyordum. Mecbur sezeryan oldum ama çok memnun kaldım dünyaya bir daha gelsem yine sezeryan olurum 😂
Happy_001 Dila71 bende normal istemiyorum korkuyorum ama normal suan ılk dogum aslında ilk kurtaj da uyusturma yaptılar ozman Baska bı erkek doktor wardı cok ıyıdı o uyusturma yaptı benle konuştu anlamdım ama dilan hanım benı benden aldı