Adonis01 Piyorida Canım 1. ve 2.aşıları oldum ben . herkeste farklı olabilir tabi ama öyle kendini korkutacağın bir şey yok . 1.si birkaç gün biraz sızı bırakmıştı , 2.sinin ağrısı 2 gün içinde tamamen geçti .
34_21_23 Piyorida dün oldum ben. Hiç bir ağrı sızı yoktu. bu sabah biraz ağrıdı halada ağrı var ama dayanılmayacak bir ağrı değil soğuk uygulama yapıyorum 🙃
Ebru2403 Piyorida abartılacak kadar hicbirsey yok canım 😊sadece benim kolum biraz cokturunce acıdı bide üzerine yatınca abartmaya gerek yok yani normal.bi aci
Leylim İkinci günüm kolumda ağrı var uykuda zorlanıyorum ama oyle abarttıkları kadar zor değilmiş yorumları okuyunca korkmuştum açıkçası ☺️
Sedaerhan Piyorida aşıyı olduktan sonra akşam saatleri agrı oluyor o da üstüne yatarsan.bi iki gün kolunu kaldırırsan agrı olur o da çok az .ben anlamıyorum abartanları yok etim koptu sanki yok ölüyordum yok aylarca agırdı ben ikinciyi oldum bu kadar abartan insanlar nasıl doğum yapacak anlamış değilim korkma o yüzden her denilene de inanma herkesin bünyesi farklı küçücük iğne ne kadar agrı yapabilir ki doğum sürecinse onlarca agrıya kusmaya katlanıyoruz ufacık iğneyi büyütüyorlar
Nslhnkr Piyorida canım ben gecen sene vurulmustum işyeri için cok agrı oldu kolumda. Ama hamileliğimde vuruldum hemşire etimi kaldırarak yaptı hiç agrım olmadı . Kişiden kişiye degişir. Belkide hemşirenin elinin hafifliği bilemiyorum
Burcin-98 Canım 2 dozu da oldum bu bünyeye bağlı biraz da bende sızlama oldu geceleri onun haricinde hiçbir zorluk yaşamadım.
Gigy Piyorida yeni oldum ben de öyle yazdıkları gibi aman aman bir şey olmadı ,ateş halsizlik diyenler olmuştu yapıyla alakalı belki ,hafif şişti benim çok az ağrı yaptı ,dayanilmayacak gibi değil 2.dozunu da vurulacağım ,doktorum önemli dedi
Damla55Defne Bende biraz korkarak gitmiştim ama çok basit geldi kolumu çok fazla yormadım ağrısını çok hissetmedim
Ecaglaagt Korkutmak istemem tabiki,herkeste farklı etkiler gösterebilir.Ben Pazartesi günü oldum ilk gün hiç bi sıkıntı yoktu ama ikinci günden başladı ağrı.3 gündür doğru düzgün uyku uyuyamıyorum.Zaten kısıtlı pozisyonlarımız var 3 gün boyunca hep sağ tarafımda yatmak zorunda kaldım benim için zehir gibi geçen 3 gündü.🥺 Bir de sabahında kalkıp işe gitmek zorundayım,kolumu kullanamıyorum işlerim aksadı.. Bugün çok şükür artık rahat hareket edebiliyorum.Tavsiye olarak buz aküsü kullanın derim.Ağrıyı ve hassasiyeti biraz olsun azaltıyor.Ben çok çektim 3 gündür umarım siz rahat atlatın 🙏🏻
Gencmerve Piyorida kisiden kisiye degisiyor benim.sisme cok oldu 4. gunumdeyim hareket ettirmede zorlaniyorum kolumu hala kimisinde hicbirsey olmuyor ustune yatmamaya calisin olursaniz buz koydum devamli buz iyi geliyor 🙂
CansuAkplt Hiç yan etkisi olmadı ama bir kaç gün sanki kolunu bir yere vurmuş gibi bir his oluyor yaparken hiç acımıyor korkmayın
Nazliinan2015 Piyorida ben ilk hamileliğimde olmuştum olduktan sonra çok kanamam olmuştu kaçıncı aydı hatırlamıyırum ondan sonrası hep kanamayla geçmişti dr’a sorduğunla alakası yok demişti ama bence vardı şimdi tekrar hamileyim 9 haftalık bunda çok korkuyorum yaptırmak zorunlumu bilmiyorum değilse ve tehlikesi yoksa şeker yüklemeside tetanozuda yaptırmayı istemiyorum şeker yüklemesinide ilk hamileliğimde yaptırmamıştım bu arada
Ayse-38 Bu tetanoz ignesinin gebelikte vurulması şartmı arkadaşlar . Bazi yerlerde sart değil diye okudum. Bazilari yaptrmamis falan. Ben en son 8 9 yil once vurdurmustum. 22+4uz doktorumda bisey demedi