Ahsennurrrr Eymenn evet ya magnezyum eksikliğindenmis bende gittiğimde soylucen kasıklarımda ağrı vardı soda içtiğimden beri ciddi oranda azaldı ama kalça ağrısı başladı benimde iyi geldimi canım sana
Nurcaa Eymenn evet içinde bir sürü vitaminler var b12 de dahil balık yiyemediğimi söylemiştim balık yesen bile kullanmam gerektiği hatta doğumdan sonra da devam etmem gerektiğini söyledi 12. Haftadan beri kullanıyorum
Burcin-98 tubiii0106 60 tablet olanı 78 TL 120 tablet olanı 122 TL olması lazımdı en son 1 ay önce almıştım..malum sürekli zam geldiğinde takip edemiyoruz fiyatları
G92 Magnezyum- magnimore tablet , balık yağı- krilom Doktorum şu an balık yağı durdurdu, demir/ coraspin ve magnimore kullanıyorum
Msltms Eymenn evet al kuzum o zaman zaten 90 tane var 3 ay gider yani emzirme döneminde de kullanılıyormuş😊 210 TL ye aldı eşim
Burcinisp88 Eymenn ben venatura markanın bakık yağını (Ifos belgeli) ve aynı markanın magnezyumunu kullanıyorum
Selma_123 Magnezyumm velbon kullanıyorum balık yağı vitamin olarakta regenesis max kullanıyorum doktorum tavsiyesiyle
yasmiinnn Eymenn Bu konuyu çok araştırdım bence içeriği en iyi balık yağı easyfisoil öbürleri gibi rahatsız da etmedi balık kokusu yok. DHA oranı da yüksek denemeni tavsiye ederim