Huunomml Kızlar hamileliğimin 22. haftasındayım 3 gündür diş ağrısı çekiyorum yardımcı olurmusunuz bana başından geçen varmı neler yaptınız bilgilerinize ihtiyacım var 🙏
Kubrapoyraz Huunomml ben cnm bide şişdi yüzüm kendi doktoruma gittim bana ilaç verdi ve geçti kendi doktoruna danıştın mı hiç
Esraa54 Huunomml benim dişim iltihaplanmıştı ağrısından duramıyordum diş hekimi çekilmesi gerekiyor seni idare etmez bu diş dedi bende doktoruma danışıp gidip çektirdim
Kuzeyaysemahsun Huunomml ben parol içtim ve geçti doktor sadece parol içebilirsin demişti doktoruna sor derim ama ekstra pamuğa karanfil yağı damlat ve dişinin üstüne koy ve bastır veya zeytın yada karanfil koy
Huunomml Kubrapoyraz henüz danışmadım yarın arıycam doktorumu ama ilaç içemediğim için zor dayanıyorum😔
Nlgnbykl Bende de olmuştu karanfil kullandım, suda bekletip gargara da yaptım. Faydası oldu ayrıca süt yoğurt tüketimi arttırmak gerek
Asyaerciyes Huunomml 1 hafta çektim ağrısını geçmedi ağrı çocuğu daha çok etkiler dedi doktorum 5 morfinle çektiler uyuşmadı çok şükür hiç bir sıkıntı da olmadı gitmeyi düşünürseniz özele gidin birde doktorunuzdan imza götürün yoksa bakmıyorlar tedavi etmiyorlar
Barbi Huunomml merhaba ben diş doktoruyum mutlaka bir hekime görünün 2.trimestra girdiğiniz için gereken müdahale veya ilaç kullanılacaktır.çünkü ağrının sebebi muayene olmadan tanı konulamaz.Bir de yarına kadar karanfil veya yağı varsa hafifçe pamuğa koyup bastırabilirsiniz birazcık dindirir ama mutlaka görünün
Huunomml Barbi çok teşekkür ederim bilgileriniz için dayanamıyorum zaten gidicem galiba yarın bugün de deniycem karanfil yağnı 🙏
kubrayzz_06 Huunomml benimde diş ağrım var 21 haftalık gebeyim iki dişim çürümüş doktorum çektirebilirsin dedi çektircem kadın doğumcuna sor canım
Serene001 Huunomml birde doktoruna söyle kalsiyum yazsın ben içiyorum hergün bi taliblet bugün 34. Haftama girdim çok şükür dişle ilgili problemim yok
Smyye42 Kalsiyum ve magnezyum eksikliği dişte diş etlerinde çok ağrı yapıyor tahlil yaptır belki eksiklik vardır kalsiyum magnezyum alırsan çok faydasını görürsün cnm :)