Dogacevikk Meleklerim07 8 gün kaldı Kordon boynunda ama sorun yaratmıyor dedi Çatı muayenesi yaptı gayet güzel dedi suyu azdı covid atlattım çoğalmış suyu bu virüs suyunumu arttırdı ne oldu🤪 sıvı tükettim bolbol çorbalar portakal suları ondan sanırım. Bakalım bekliyoruz ne zaman gelirse 💙
Vedatsehnaz Mom092 merhaba bende 38+2 günlük hamileyim dün bugun agrı var aceba yarın doktora gitsem ceza yermiyim bilgi verin kizlar
Mom092 Vedatsehnaz hayir canim gecen gun bizde ilac almaya ciktik polis durdurdu eczaneye gidiyoruz dedik kirmizida bile bekletmedi devam edin lutfen dedi acil islerde kimse bsey dyemez
Edalyaa Msltms evet bir takim korkum var normal dogumdan cunku 24 haftamdan beri erken dogum riskim olduğu için hersey yasakti bende kendimi zorlamak istemedim acikcasi 😊
Meldemmmmm Kizlar ben 37+5 im bekliyoruz bizde bende heyecan başladı sizde de var mi icim bir garip sanki sınava giricem gibi
Busraozel 37+3 deyiz bugun vajinada baskı hissediyorum çok fazla sanki kanala girmeye çalışıyor bilmiyorum ilk hamileliğim acemiyim 🙈 karnında da sürekli kasılmalar oluyor toplanmalar bebeğim göbeğimin altında hareket ediyor sanki 😳
malatya4444 Minikbebisim bende bekliyormki nişan gelsn sancı başlasn ama yok 😕 halbuki bu son iki gune kadar ne guzel sancilarm.oluyodu gun icinde ama kesildi birden
Minikbebisim malatya4444 çok korktum ama görünce ya bende her seferinde peceteye bakiyodum şok geçirdim sil sil geçmiyor bide lavabodan çıkamıyorum sürekli çiş gelmiş hissi var 🤷