Deletedmom9 alemine kolonya ve kahve kokusu azcık da mentollü krem var onu alıyorum evet burnumu yaklaştırınca koku alabiliyorum
alemine Serap2 hiç bişeyim yoktu. Doğum yaptım 1 hafta sonra yakaladım 😔 sadece koku gitti benim. 10 gün oldu atlatalı kokuları yavaş yavaş almaya başladım burnuma getirince umarım gelir zamanla
Elifkubi ece_2206 evet ben hamile kaldigim ay covid oldum ve hafif gecti derken birden bogazdan inanilmaz bi gicik tuttu bende ne ictiysem geciremedim hala devam ediyor ilac da alamiyorum
Salandozlu alemine hayır gebelere kullandırtmıyorlar. Sabahları doğal propolis yedim yememe içmeme dikkat ettim ve atlattım çok şükür inşallah bebeğime de zarar vermemiştir
Salandozlu alemine yavaş yavaş geldi hafif hafif almaya başladım sonrasında tamamen geldi. Tamamen gelmesi 5 günü bulmuştur
merveklyc alemine yemeklerin tadını almaya başladığımda anlamıştım sonra kolonya falan kokladım hafiften alıyodum öyle yani ☺️
Busra030409 alemine üç hafta oldu hiç koku almıyorum sıfır 😣 kulak burun boğaza mı gitsem diye düşünüyorum artık hiç gelmicek gibi
Busra030409 alemine hayır hiç almıyorum kolonya, soğan, domestos burnumun içini de soksam koku yok 🙄 sizin de aynı mı
alemine Busra030409 yok ben alıyorum burnuma getirdiğimde. Sizde egzersiz yapın koku egzersizi nane yağı limon yağı Gül yağıyla falan koklayın günde 2-3 dakika