alemine Leylayunus atlattınız mı siz? Ben doğurduğumda yakalandım 10 gün oldu biteli hastalık hâlâ koku yok gelir mi dersiniz
Leylayunus alemine ben altı aylıkken atlattım doktora gitmedim ama tat koku yoktu üç haftada anca geçti
Reyyhan alemine 15 gun benim de gelmedi annemin de bi ara geldi jyidi daha sonra tekrar gtti atlatali 1 ayi geçiyor gelip geri gtmesi de tuhaf yoksa tekrar mi oldu covid dedik ama test verdi negatif cikti
Salandozlu alemine hayır gebelere kullandırtmıyorlar. Sabahları doğal propolis yedim yememe içmeme dikkat ettim ve atlattım çok şükür inşallah bebeğime de zarar vermemiştir
Yanarbebek alemine aynen öyle yaklastirinca aliyorum. İnternette okumustum sık sık koku ekserisi yapin diyordu. Portakali feln kokluyorum 🤭🙈 lavanta yağı feln diyodu internette ama yok evde 🙈
Mpy Mpy sabah akşam soğan rendeledim suyunu kulak çubuğuyla burnuma sürdüm cok yaktı belki oda etkilemiş olabilir
Gamzebz alemine çok çok çok az mesela yumuşatıcı kokusunu çok az alıyorum belli belirsiz başka koku almıyorum ne soğan ne çamaşır suyu kokusu hiç birini almıyorum
alemine Yanarbebek Evet yağ egzersizi öneriyorlar. Ben yapıyorum nane Gül ve limon yağı günde birkaç dakika kokluyorum o hızlandırıyormuş gelmesini. İnşallah tez zamanda eski sağlığımıza kavuşuruz
Deletedmom9 alemine kolonya ve kahve kokusu azcık da mentollü krem var onu alıyorum evet burnumu yaklaştırınca koku alabiliyorum
alemine Serap2 hiç bişeyim yoktu. Doğum yaptım 1 hafta sonra yakaladım 😔 sadece koku gitti benim. 10 gün oldu atlatalı kokuları yavaş yavaş almaya başladım burnuma getirince umarım gelir zamanla