Selinaymurat Mugeeeee iki hafta siz öndesiniz siz 99 un altına düşmüşsünüz darısı bizlere bende yarın düşüncem inşallah 🤗
Selinaymurat nida50 testlere zübeyde hanıma gidiyorum arada da kontrol gibi muayene gibi Sincan lokman hekime gidiyorum
Selinaymurat Mrveykt bende az az başladım tabi artık 26 hafta olucam ama tabi ayda bir hallediyorum her zaman dışarı çıkamıyorum
Selinaymurat Mrymeral ayy maşallah bir ay var ortalama aramızda sizde mart gibi felan doğum yaparsınız diye düşünüyorum 🌸
Selinaymurat mucizemsiii maşallah darısı bizlere az kalmış sayılır 30. Haftayı da geçmişsiniz ne güzel sizin son hazırlıklar dır
Selinaymurat Mrymeral darısı bizlere sevindim sizin adınıza benim daha 99 gün var yani Nisanın 10 ve 15 civarı dedi doktor bakalım artık
Mrymeral Selinaymurat Selinaymurat teşekkür ederim Allah sağlıklı bir şekilde çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip eder 🥰
Selinaymurat Seher112 maşallah Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık oldunuz? 🤗