Masal2020 supermommm eylülün başında düşük yapmıştm doktor üç adetten sonra hamilelik düşünebilirsiniz demişti benimde 3adetim oldu tam
Masal2020 EZMAG_21 yaa hadii inşallah ilkinde düşük yaptım depresyona girdim üzgüntüden inşallah saglıkla büyür 🙏🏻❤️
Gamze_7 Masal2020 benimde aynı çıktı canım hatta seninki daha belirgin benimki sonradan kaybolmuştu çok büyük ihtimal hamilesin😍☺️
Masal2020 Gamze_7 iki gün önce test yaptım negatifti bidahada yapmicaktım bi bakayım derken şaşırdım yani inşallah hamileyimdir🙏🏻
Gamze_7 Masal2020 ben kanda öğrendim öğrendikten sonra yaptığımda bile silik çıktı kanına baktır hemen canım
Symtzdn Masal2020 Büyük ihtimalle hamilesin bende de silik çizgi çıktı kan testi yaptır kesin sonuç alırsın
berus Masal2020 pozitif olman gerek canım. Hersey senin beyninde en iyi ilaç mutlu olmaya çalışman. Sevdiğin şeylerle mesgale olmaya çalış sevdiklerini ara bebeğinin hayalini kur. Yoksa bebegin bu düşüncelerinden etkilenip stresli doğacak
Toprak_ve_annesi Masal2020 silik oluyor zaten cok yeni oldugu icin horon sayisi az bu yuzden silik cikiyor benimkide oyle olmustu 16 haftalik hamileyim