Havvanr68 kesinlikle burda çok var kan pıhtılaşması çıkıp ve iğne ile kucağına alan sadece bana yaramadı burda çok arkadaş edindim inan hepsi kucaklarina aldılar hatta benden de umutlulardi bak sende iğne ile alcan bizim de oldu bak die ama 3 kere yaşayınca onlar bile şaştı kaldı sonra geriye bi tek film kalmıştı cnki ben bagisikligima bile baktirdim süper hormonlar herşey adet düzenli süper herşey eşimde öyle tek ben de 2 gen pıhtılaşma var mayıstan beri kilo verdim belki dedim katkısı olur birden kilo almıştım evlenince kötü beslemiyordum sürekli yat yat idi hayatım smdi 75 den 63 oldum rahatladım harketliyim kan akisim dedim düzgün olsun die beslenmeyi düzelttim hamur işi ekmek tatlı hayatımda yok bakalım bu sefer bayağı hazirlikluyim rahimde düzeltildi tutunsun die doktor rahme cizik te attı doçente gdiorum norml uzmanlar beni canımdan bezdirdi cnki bu zmna kdr normla yasadigin şey deyip yolluolrdi elimiz kolumuz bağlı cikiodukhastnede eşimle evde ağla ağla içimiz cikiodu 2019 2020bize iyi gelmedi inşalalh bundan snra iyi gelir 🤲