ipkk22 Eylullllllllll21- kan değerim falan normal canım 2 kez kullnyorum günlük acaba doz fazla mı dıye korktum
Eylullllllllll21- ipkk22 doktorunuza sorun normalse bir defa alin ben bazen unutuyorum ama daha var doguma yoksa saat kuruyorum
ipkk22 [silindi] bnde 2 ıcıyorum canım gunde acaba cok mu dıye düşündüm herkes tek kullanıyor doktorda değerime bakmadan verdı ondan sordum
[silindi] ipkk22 senin yada bebeğin kilo almana göre de ayarlıyor doktorlar sen nasıl durumun zayıfsan belki o yüzden 2 vermiştir bide ilk gittiğinde tahlil yapılmış olması lazım ona göre de karar verebilir
ipkk22 Eylullllllllll21- sorucam canım bnde 16 haftalığım 1 aydır kullnyorum ilacı gunde 2 olunca tereddüt ettım
Eylullllllllll21- ipkk22 yok canim zarari yok iki defa da alsan cunku bebek demir depolarini bosaltiyormus baya demisti doktormz
Rumeysa10 Cns_33 bana doktor aç tok demedi ama eczanenin biri tok biri aç yazmıştı dün kontrolüm vardı unutum sormayı aklımdaydı oysaki herkes aç kulanıyor tok kulanıyorum biley olur mu
Cns_33 Rumeysa10 bence bise olcagindan degilde demir emilimi saglayamasi icin ac demislerdir diye tahmin ediyorum bende ac karina aliorm ama aradan 10 dk geçmeden biseyler yiyorum bazen aciktgm icin
Mlkfrtcskn ipkk22 Günde 1 defa kullanıyorum. Doktoruma kan ilacım bitti yazdırmak istiyorum dediğimde bu ilacı yazmıştı. Öncesinde vegaferon kullanıyordum.
ipkk22 [silindi] zayıf değilim canım normal kilom değerlerinde ıyı dedı ama 2 verdı 1 aydır kullanıyorum bakalım pazartsı gıdecegım sorucam
ummuhan-27 Kan tahlilinden sonra doktor bana da verdi bu ilactan. Kansızlık cikti cunku. Gunde 2 kez tok karna kullaniyorum ben. Tok yazmis.
Buuuuss ipkk22 beni cok etkilemişti canm ilk hamileliğimde istifra ettiriyodu ve yüzümde ufak kırmızı benekler ouşuyordu şimdi ki hamileliğimde vegaferon kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim
Arslaninannesi ipkk22 bende bir kullanıyorum ama iki kullananlarda var bir zararı yok ama için rahat olsun o konuda