Hilalsalik MelikeAkyzeliker 5 mayısta 5.70 çıkmıştı eutroxyu 75 mg çıktık 25 mayısta tekrar baktırdım 5.38 çıktı dr 75 için yeterli ama doğru kullan sabahları tek başına içfalan dedi canım
MelikeAkyzeliker Hilalsalik aceba eutroxyu mu yeterli geliyor ki valla benim 2 küsürlerde değerim bana 125 verdi bir bucuk ay sonra geri gel dedi dozunu arttirabilirim gebeliğin ilerliyor artık dedi
Hilalsalik MelikeAkyzeliker aaa baya yüksekten başlamış senin dr da aslında bende hemşireyim doz ayarlamasını biliyorum ama gebelikle bilgim yok malesef. Gerçi bugün 150lik içtim 2 tane yani 1 hafta öyle kullanmayı düşünüyorum cuma günü gidicem tekrar kan vericem
cennetinsusu xkyerva canım e nabız programı var. Ben oradan ilaç hatırlatması yapıyorum. Bende hep unutuyordum. Artık ilaç hatırlatması bile yapmıyorum. Aklıma geliyor 😊 1 haftalık yapıyor. Sürekli yeniliyorsun
MelikeAkyzeliker Hilalsalik canım ben hamile kalmadan öncede kullanıyordum zaten hamilelikte hormonlar daha çok yükseldiği icin birde hamileligin ilerlediği zamanlarda daha çok artış saglarmis o yüzden öyle demişti bana en son gittiğimde 1.94 felanmis
Hira xkyerva bende kan ilacı iciyorum ferro sanol sabah 7de içip uyuyorum onu içtikten sonrada 2 saat bsy yemiyorum ama ihmal etme cnm önemli