MelikeAkyzeliker xkyerva bende troid hapı kullanıyorum suyumu ve ilacımı hemen yanıma koyarım bir ara uyandığım zaman içerim geri yatarım aradan bir saat felan geçer sonra kalkarım geri
Hilalsalik MelikeAkyzeliker bende eutroxy kullanıyorum ama hiç düşmedi benim tsh 😔 sahurdan önce demir ilacı ile bir atıyordum dün tahlilde hiç düşme olmadıgını farkettim orucu da kestim demir ilacı emilimini engelliyormuş onu farklı zamna koyduk 😔 inşallah bu sefer düzene girer
Betulyslv Aynı ben gibi 😒 bende çok unutuyorum aç karnına iki ilacım var ve seninde dediğin gibi gözümün önünde durmasına rağmen böyle
xkyerva Betulyslv yukarıda kızların yazdıklarından bazılarını deneyebirsin aslında ben artık ilacımı ve suyumu başucuma koyucam sabah kalkınca ordan içerim heraşde onuda unutmam inşallah ya da şey buzdolabına not yazmayı düşündüm not kağıtlarıyla 💞
xkyerva Hilalsalik inşallah canım öncelik bebişler ya bendebir iki tuttum tansiyonum düşüyo istifra ediyorum doktorda tutma diyşnce tutmadım artık rabbim şu günlerde yardımcımız olsun inşallah daha sonra bi şekilde tutucaz allahın izniyle 💞
Hediyecelik xkyerva unutmamak icin telefonuma uygulama indirmistim hatirlatma yapiyor o aninda iciyosun bence dene
Hilalsalik xkyerva aynen öyle zorlamanın anlamı yok tiroid olmasaydı tutardım ama tek sebep bile yetiyor işte 😊 biriksin bakalım tutacaz sonra artık ☺
Hilalsalik MelikeAkyzeliker değer 7.38 çıktı kahvaltıdan 45 dk yada bazen 1 sa önce içiyorum artık önceden bhna dikkat etmiyodum pek düşmedi değer o yüzdende 😔
MelikeAkyzeliker Hilalsalik ben tutuyorum canim gece içiyorum ilacımı İnş çıkmaz değerlerim bide ilacinizin dozu nedir dozu yeterli gelmiyor olabilir ben levetron kullanıyorum ama 125 mg
Gizemimibekliyorum xkyerva Telefonun saatini kur. E-nabız uygulaması kullanıyosan orada da ilaçlarım bölümüne kaydetip bildirim alabiliyosun.
Hilalsalik MelikeAkyzeliker 5 mayısta 5.70 çıkmıştı eutroxyu 75 mg çıktık 25 mayısta tekrar baktırdım 5.38 çıktı dr 75 için yeterli ama doğru kullan sabahları tek başına içfalan dedi canım