Msy5151 Dyguuuuuu 5+3 cok zor gecıyor ama ilk ogrendıgımde cok sasırmıstım cok farklı bir duygu Rabbım istiyen herkese yasatsın insaalah
Sedamurat Dyguuuuuu yarın tam 4 haftalık mide bulantısı ve kasık da ara ara gelen batışmalar var sizdede varmı hanımlar kasıktaki sancılar
mucizemibeklerken17 5+5 kabızlık beni mahvetti. Onun dışında sukur bulanti kusma vs yok. Kasık ağrım da baya azaldı.
-Y61- Bende 5 haftalıgım 3 gündür bulantı yaşıyorum bir şey yiyemiyorum iştah gitti sürekli açlık hissi 🙇🏻♀️
Sarinko Sedamurat benim de var canım kasık ağrılarım 5+1 deyim umarım bir an önce geçer bazen korkutucu oluyor.
BalAsel Bende 5+5 benimde bugün bel ağrım çok oldu,mide bulantısı mide yanması biran önce kalp atışını duyup rahatlasak 🤲🏻
Hav12316 BalAsel gitsen görürsün canm ben 5+4 gittim keseyi bebeği gördük kalp atışını ultrosndan takip etti dr kalp atımı var dedi
Rhme01 6+2 mide bulantılarım başladı mide ağrısı kabızlık 😞😞 hayırlısıyla kalp atışını duysam da rahatlasam 🤲🏻
Semakrmz95 5+4 günlük olduk şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yok. Sadece öğrendiğim günden beri çok şişkinlik yaşıyorum onun dışında çok şükür iyiyiz☺️