derinsart yasemin333 bizimde 23ü baya yakın tarihler bende onlu takimi çekim icin alirim diye düşündüm battaniyesi fln herşeyi icinde geri kalanlari da üclü ve 2li takim bide göbek bagi düsene kadar ic zıbın alırım heralde
kalben_duam derinsart göbek bağı olayı aklımından ucundan bile geçmedi tecrübe olmayınca. Her kıyafeti giyemiyo o düşmeyince
kalben_duam 1234miray teşekkür ederim iyi oldu söylediğiniz 1 tane yeter diyolardı yedekte olsun yinede doğru söylüyosunuz. Kundak dediğiniz hani şu bağcıklı penye tarzı şeymi
1234miray kalben_duam kundak battaniye gibi setin içinde oluyor ya hani o bende ikinci bebeğimi bekliyorum eskiler var ama hastane için iki takım yeni aldım temiz olması için 🌸ve tavsiyem mama da alın ben ilk kızımda mama almadım sütüm gelmedi sabah eşim alıp gelene kadar sekiz saat aç kaldı ☹️
Ortmenanne16 kalben_duam bende onu okudum ama zaten 40 lı paket aldım eğer pişik yaparsa başka markayla devam ederim diye 🤭🤭
kalben_duam Ortmenanne16 bende 40 lı aldım deneyecez artık olmadı kendimiz kullanırız bi arkadaşım ben kullandım kanama olunca demişti:)
kalben_duam annee27 ozaman 10lu takım alın diyosunuz zaten şartmış ilk etapta mecbur alınacak. Emziği uygun al demişsinya biberonu damı deneme amaçlı alsak yoksa iyi bişeymi almak lazım
annee27 kalben_duam biberonuda deneme amacli alin birde ucuna cok dikkat edin yenidogan uclu olmasi sart ama kimisi yenidogan S beden fakat cok akitiyor hic akitmayan bebek cektikce gelecek sekilde alin S beden en az delikli olmasi gerek bubyuzden ev biberon doldu sonra top baslikli damakliya alisti sonra damaksiz emzik tutmadi biberon damaklinoldugu icin 4 aylikken alistirdim damaksiz biberonla damaksiz emzige. Bide hastanede verin emzigi yoksa tutturmak zor oluyor
Ortmenanne16 kalben_duam aaa çok mantıklı ama bence sleppy güzel kimle konuşsam beğeniyor onu desteklemek amaçlı pişik kreminizi kaliteli almaya çalışın bu da bı seçenek bizler için
kalben_duam Ortmenanne16 siz ne marka aldınız onu hiç araştırmadım. Ne çok ihtiyaç varmış allahım insan ne alacağını şaşırıyo
Seyma2861 kalben_duam canım yazım hatası olmuş. Göğsünü kendi sütüyle nemlendirmiş yara olmamış demek istemiştim
Ortmenanne16 kalben_duam sudocrem aldım ben kullanan tüm anneler memnun ayrıca daha önce kullandım krem çok bereketli azıcık surseniz yetiyor o
Gizemshn Kizlar hastane çıkışıni almamazlik yapmayın neden derseniz bebek cok kusuyormus ve değiştirmek zorunda kalacaksınız sürekli benim çevremdeki herkes oylee dedi.. 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li mutlaka olsun
kalben_duam Gizemshn hatta yedekte alın en az 2 tane olsun demiş arkadaşlar. Bende öyle yapcam artık biri uygun yollu olur
kalben_duam Müslin bez ne amaçla kullanılıyo. Battaniyesi ağı mendili vs okadar çok çeşiti varki nedir diye merak ediyorum kullanan yokmu
Meliksmom kalben_duam pamuklu ve ince dokuna oluyor. İsterseniz battanşye isterseniz banyo çıkışıında kurulamak isters3nşz de puset örtüsü olarak kullanabiliyorsunuz. Örneğin omuz bezi olaraj veya koltupa yatıracaksınız örtü olarak kullanabiliyorsunuz.
hazal544 kızlar hastane çıkışları 40 günlükken küçük geliyor, ona göre çok fazla almayın, bebek çok çabuk büyüyor
kalben_duam hazal544 ama 2 tane 10 lu alın diyolar oda epey pahalı. 5 lilerden de almak gerekirmiş kaç tane yeter sizce
Meliksmom kalben_duam aynı şekilde biz de 3. Tüp bebek uygulamasında pozitif sonucu aldık. Nizim de mayıs bebeğimiz olacak. Masraflar aldı başını gitti.
hazal544 kalben_duam 10 lu bir tane, 5 li üç tane falan al bence, hastane çıkışında ki battaniyele kullanılmıyor bile, bide dediğim gibi çabuk büyüyor ilk ay giyer anca
Gizemshn Ortmenanne16 sudocrem aşırı kimyasal içeriyor dikkat ediniz araştırınız. Instagram da muhendisinoglu sayfasını takip ediniz