Sulleersoy kalben_duam herşeyde kullanılıyor diyorlar havlu gibi yıkandıktan sonra, kundakta vs ince bir kumaş bebce yaz bebekleri için gerekli. Benim doğumum Mayıs’ta Antalya’da yaşıyorum 4 5 tane aldım. Hatta kendim babynest puset örtüsü falan diliyorum bebeğime müslinden
Nundiyebiri kalben_duam bence güzel bir kurtarıcı ablam kullanıyor bebegi sarmak için alt değiştirirken uyurken terlemesin diye kundak yapmak için dışarda emzirirkrn beşiğin üstünevs vs bence çok yararı var
Mahbuss kalben_duam aynen canım bebek ürünleri çok pahalı özellikle gerçekten Ben elimden geldiğince indirimi takip edip almaya çalıştım
kalben_duam Mahbuss en büyük isteğimiz sağlıkla gelmeleri tabi ama gereksiz masrafta yapmak istemiyo insan. Tüp bebek annesi olcam nasipse okadar çok harcama yaptımki biraz nefes almak istiyorum
Mahbuss kalben_duam çok haklısın gerçekten Benimde 2 sene sonra geldi kızçem 5 ay tedavi gördüm sonra virüs girdi araya kalmıştı o ara hamilelik öğrendim ama o 5 ayda birsuru paramız gitti iğneler haplar muayene ücretleri testler derken Çok hassas bir konu biliniyor ve bu konuyla ilgili olan hersey çok pahalı gerçekten Rabbim herkese nasip etsin inşallah aratmadan çok zor
Meliksmom kalben_duam aynı şekilde biz de 3. Tüp bebek uygulamasında pozitif sonucu aldık. Nizim de mayıs bebeğimiz olacak. Masraflar aldı başını gitti.
Seyma2861 Oykuaygun bir arkadasımda hep kendi sütünü nemlendirdi masallah hiç yara sıkıntısı olmadı. Ben deneyeceğim aklınızda olsun sizinde❤️
kalben_duam Mahbuss sizinki normal tedavi dimi. Birde tüp bebek masrafını düşünün o süreç iğrençti her açıdan unutmak istiyorum. 4 yılın sonunda geldi minnoş şimdide tek isteğim sağlıklı olması. Cinsiyet ne sizin bizim minnoş kız:)
Seyma2861 kalben_duam canım yazım hatası olmuş. Göğsünü kendi sütüyle nemlendirmiş yara olmamış demek istemiştim
Mahbuss kalben_duam aynen ben rahim filmi çekildim sonra yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesine başlamıştık olmadı aşılama yapılacaktı ama virüs girdi araya bende gidememistim hastaneye korkudan. Benimkide minnoş kız 🤭 Sağlıkla gelsinler miniklerimiz insallah Allah’ın izniyle ♥️
1234miray yasemin333 10 bir takım onlu alın hatta imkanınız varsa iki takım kundak gerekli oluyor iç zıbın vs besli takımlarda yok onlar göbek bagı düşene kadar kullanılıyor göbek bagı düşünce zıbına geçmek rahat oluyor hemen kirlenşyor kusuyor bez alırken kirleniyor o yüzden bütceniz varsa iki takım on lu tavsiye ederim
kalben_duam 1234miray teşekkür ederim iyi oldu söylediğiniz 1 tane yeter diyolardı yedekte olsun yinede doğru söylüyosunuz. Kundak dediğiniz hani şu bağcıklı penye tarzı şeymi
Busracobann kalben_duam canım cinsiyete bağlı benim alısverısım kızım olursa ılık kızımdan kalanlara ek biseyler alırım oğlum olursa da bastan hers ey almam gerekecek
yasemin333 derinsart nisan 20 si gibi inşallah.Ya ben de onlu almayı düşünüyordum da içindeki çoğu parça kullanılmıyor 5 li alıp yanına bir penye bir kalın battaniye koysanız yeter dedi geçen biri yorumda ama bilemedim🤷🏻♀️
Gizemshn Göğüs ucu icin ayva çekirdeği jeli yapın sürün cok faydalı diyorlar bende onu deneyeceğim, Müslin ortu kullanan var mı? Ne ise yarıyor
annee27 kalben_duam suan 5 aylik bebegi olan biri olarak 5 tane 5 li hastane cikisi ve tulum 1 numara bebek bezi agiz silme mendili mislin battaniye banyosu icin gzlnoluyor suyu hemen emiyor.bol bol battaniye ozellikle penye battaniye eldivenli al hastane cikislarini kendinden eldivenli cunku basta eldiven olmuyor bnm 2 takim kendinden birlesikti cok iyi oldu keske hepsi oyle olsaymis. Kuvet seti ve kopuk file basta iyi bir emzik almayin cunki her emzigi emmiyolar bimden aldigimi emmi okadar emzik bosa gitti ucuz bisey al baktin tutuyor ayni ucun daha iyisini alirsin.
kalben_duam annee27 ozaman 10lu takım alın diyosunuz zaten şartmış ilk etapta mecbur alınacak. Emziği uygun al demişsinya biberonu damı deneme amaçlı alsak yoksa iyi bişeymi almak lazım
derinsart yasemin333 bizimde 23ü baya yakın tarihler bende onlu takimi çekim icin alirim diye düşündüm battaniyesi fln herşeyi icinde geri kalanlari da üclü ve 2li takim bide göbek bagi düsene kadar ic zıbın alırım heralde
ipekkkkkkk7 yasemin333 Ben öyle yaptım 10lu hiç almadım 3 tane 5 li aldım ikisini hastane çantama koydum bir de yanlarına battaniye koydum o şekilde
zynn yasemin333 4 tane iç zıbın aldım. Onun dışında yeni doğan çok fazla almadım 1-2 ay sinra pek giyemicekler bence