Gamze1327 vuslatim34 yakı delikli olduğu için duş aldım zaten duş alınca da kalkmıyor çok iyi tuttuysa ancak kendim çeke çeke kaldırdım sonrasında
BilmemKacYilOldu Bfduam hemen yıkanıp sıcak suyla dus alın.taksn esiniz yada yakınınz ddgm gibi duaları okumayı unutmayn ve popu üstü bel boslugu arası sola dogru olacak
BilmemKacYilOldu Bfduam yumurtlama günleri kisiden kisiye degistigi için saglıklı olan her ihtimale karsı olan yani adrt bitimi sonrasi.cunku bazı insanlar adet bitiminden hemen sonra yumurtlaması oluyor
Sumc Bfduam 3 gün sonra aynen canım ben şu an 11 haftalık hamileyim 💜🤰🏻Ama yakının etkisi mi bilmem o ay çok belim ağrıyordu bende yapıştırdım
Sumc Bfduam inşallah canım. Allah tez vakitte kucağını doldursun seninde. Çörekotu balı da tavsiye ederim. Onu da denedim. Ve ben her üşümede hasta olurum onun vesilesiyle daha burnum akmadı
Bfduam Sumc geçen ay çörek otu tarçın kürünü yaptım, kasıklarım ağrıdı yumurtlama günlerinde, sende de olmuş muydu?
EsmamM18 NurEto kürt komşum köyden göç etti buraya. Uzun yıllar bu yöntemle gebe kalmış. Yaşlı olduğu halde. Adetinin son günü banyodan hemen sonra kuyruk sokumuna yapıştırıcaksın. Ama o gece mutlaka ilişkiye girmen lazım. Yakı 2 3 gün kalıcak.
NurEto EsmamM18 hem n adet bitimi yapamadım 3 gün sonra yapabildik bazı sağlık durumlarından dolayı inş işe yarar 🤲