NurEto Kızlar hamile kalmak için yakı yapan oldumu ne zaman yapılıyor bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz acaba
Hosgeldinbebek NurEto merhaba, ben yaptırmadım ama 2sene boyunca sebepsiz olarak çocugu olmayan bir arkadaşm yaptırdı. O ay ovulasyonu da kullandı şuan 20 haftalık flan hamile
BilmemKacYilOldu NurEto yakıyı adet bittijten hemen sonra cok dıcak suyla dus alacaksın yani abdest alıynya suyun sıcak olsun.bel kısmına sıcak subcok tut. dus saatini öyle ayarlakş vuracak biri olsun .esin gündüz evdeyse hemen vurdun mesela yada aksam ama adet biriminden hemen sonra.neyse vuracak olan kisiye söyle bel boşluğu oluyo ya hafıf poponun üstü sol sag farketmez azcık popo ustune önce bi güzel ovsun sert bi sekılde.ve 3 ayetel kursı bir ihlas okuyup 3 kere de Ya SAFii diyip o yakıyı vursun. 5 gün cıkar a cok yanacak cok kasınacak ama cıkarma azcık dısını sık.bol bol iliskiye gir ayaklarını havada tut yani yatagın başlığı oluyuya esşn seni oraya ceksin ayakların yatak baslıgında havada kaldın 40 dakıka.her iliskide havada kalsn .insalllah tutar
BilmemKacYilOldu NurEto herseyi acık acık yazdım ama ksuura bakma lütfen ben denedm faydasını gördm iki arkadasmda yaptı faydasını gördu insalllah sizede sifa olur.ama lütfen cıkarmayın çunku yakı inanılmaz zor agrı verıyo.deliklı aslan yakı tercih edin bu arada eczanelerde var
Sumc Adet bitiminden 3 gün sonra arkadaşlar. Belinizi ovdurup bardak çektirip takıyorsunuz. 3 4 gün kalıcak. Ve o ay aıcak tutun kendinizi
Hosgeldinbebek NurEto adet bitiminde beline yapıştırdı biraz yakıyor sonra kaşınma yapıyor dedi eczaneden almış. Ben de geçen gün aldım bitince yapacagım. Bel ağrısı için normalde ama şifa niyetine 🙈😁 ovulasyonu da takip etti şimdi oğlu olacak inşallah 🥰
NurEto Hosgeldinbebek bende bel fıtığı var onun için almıştım ama hamile kalmak için olduğunu duyunca bi sorayım dedim yapım bakalım soğan kürü de yapcam bu ay
NurEto BilmemKacYilOldu Allah razı olsun kuzum ama yakı üstünde 2 günden fazla durmasın yazıyı o aklımı karıştırdı bide ovulasyon döneminde olması dart değil demi adet bitimi 5 gün kalması yeterli oluyo yanlış anlamadım inş 2 günde 1 değiştirsem olur mu acaba
Jrhazar BilmemKacYilOldu merhabalar 2 günde bir değiştirmek mi gerekir yoksa 5gün boyunca full mü kalıcak? Bardak çektirdiniz mi peki
Bfduam BilmemKacYilOldu bilakis bilgilendirdigin için teşekkür ederiz. Yakı 5 gün boyunca hep ağrı ve ısı mı veriyor? Bununla birlikte yaptığınız hamile kalmanıza vesile olan bir şey var mıydı? Ve siz kaç ayda hamile kalmıştınız?
Sumc NurEto yakıyı hiç değiştirme 3 4 gün kendi atana kadar kalsın aynısı. Ama çok yakandan al aslanlı olandan. Aynı zamande çörekotu bal karışımını da tavsiye ediyorum
Bfduam Sumc çörek otu bal karışımında, yumurtlama günlerinde, kasıklarınızda ağrı hissetmiş miydiniz, bende öyle olduda.
MervErdo Valla ben yakının hamileliğe etkisi var mı yok mu bilmiyorum romatizma hastası olduğum için yakı rahatlatıyodu belime özellikle çok kullanıyodum acaba ondan mı hemen hhamile kaldım bilmeden 😂😂