Ceyceyc 2melek_annesii ben 1 ay daha bekliyim en iyisi istedigim isimli zıbın 1 haftalığına indirimdeymiş heveslendim yaptirim die. Burdada degiseni görunce beklesemmi oldum😅
Ceyceyc Hilal1907 Bende çevremden hiç duymamıştım 12. Haftda kızı soyleyeni kendimde gördüm birde burda😅
Hilal1907 Ceyceyc dr okadar net konustu ki %90 kiz yanildigim da olmamistir dedi. Tup bebek doktorum da ali hoca soyluyorsa dogrudur dedi ama bilemedi 🙈 kadinlar kulubunde bi arkadas ramzi teorisine bakti 6-7 haftalik ultrason fotosuna erkek dedi o bildi 🥰
Ceyceyc Hilal1907 benimde o teoriye göre erkekti bende ondan şaşırdım belkide %90 dogru cikabiliyormus yerleşme yeri erkek yönüydu ama tutmadi😅
Hilal1907 Dunyam35 evet canim ozeldi ali ipek bakti ayrintili 13.haftalikken %90 dedi ama 17 haftalikken lokman hekimde erkek oldugunu ogrendim
None Ceyceyc benim 11. Haftamda demişti doktorum net kız diye 31 olduk değişmedi 😊 ama bilemem tabi sonradan yanılanlar olabiliyor.🤭
Ceyceyc Meryemsesli doktorun tecrübesine bagli bence . Ben doktorumu bu hafta degistirdim detayli guzel bilgi vermio die. Bana o nerdeyse 20. Hafta soylerim demisti. Bu doktor 12. Haftada soyledi.
Ceyceyc 26Merve Gogleye yazdiginizdada teoriye göre kız yada erkek nasıl olduğunu gösteriyor sağ sol gibi yani:)
Meryemsesli Ceyceyc 12.haftada çok iyi. Doktorum ikili test için kendı yapmayacak perinatalojı bolumüne gönderdi daha detaylı bakarlar dedı belkı daha iyi görürler
Hilal1907 Ceyceyc ultrasonun vajinal yada karindan olmasinda degisiyor sonuc onu degerlendirmisler miydi