Ceyceyc Merhaba arkadaşlar Haftamdayım doktorum bebeğimin cinsiyetini kız olarak söyledi bacak arasında birsey gözükmüyor tereddütsüz kız dedi.😃 Burda cinsiyet degisenleri gördüm acaba bir değişiklik olurmu. Sağlıklı sıhatle gelsin tabiyki fakat İsimli zıbın yaptiricam eşim bekle diyor. Fikir alabilirmiyim değisebilirmi cinsiyet?
2melek_annesii Ceyceyc bence ayrıntılı ultrasona kadar bekleyin yaptırmak için ne kdar emin olsalarda değişebiliyor
Buseylmz Hafta için maalesef ki cinsiyet çok erken canım:) belli olmuyor o ileri ki zamanlar da değişebiliyor pek de Ümit etme yani bana da 12. Haftada erkek dedi şuan 21 haftadayız kız diyor 😬
Ceyceyc Sinemmm03 hayırlısı olsun bende şaşırdım ense kalınlığı ölçümüne gittim pat die cinsiyet söyledi. Birde ilerleyen haftalar bakarizda demedi:) gayet emin soyledi :) Anlamıyorum 16. Haftalarda net olmasi lazim 21. Hafta nasil degisiyor😅😅
Ceyceyc 2melek_annesii ben 1 ay daha bekliyim en iyisi istedigim isimli zıbın 1 haftalığına indirimdeymiş heveslendim yaptirim die. Burdada degiseni görunce beklesemmi oldum😅
Zeynepreyyan Ceyceyc tecrübeli bir doktorsa tahmini doğru çıkar . Bende ilk doğumda doktor ikili taramada kız dedi kız oldu
Fdnristk Aynen erkek bebek cinsiyeti erken belli eder kız ise 16 veya 17 haftada belli olur bize 12 de kız dedi sonra doktor değiştirdim erkek dedi ve erkek çıktı 😂
Ssmzsh Ceyceyc benim değişmedi bacak arası boş görünüyor kız dedi biraz doktorun tecrübesinede bağlı yani pozisyonu duruşuna göre bile biliyor tecrübeli doktor:) 12+5tim şimdi 36oldum kesin kız 😂☺️