Busra34ybg Drycnr benimde bacak bel kasık ağırlarım arttı vitamin de içiyorum ama bazen dayanılmaz oluyor ağrılar hayırlısıyla 9 ayı tamamlasakda rahatlasak vakit yaklaştıkça stres oluyor insan ister istemez 😒
Ayse_ibili1 Drycnr benimde sık sık kasılmalarım oluyor ama doktorum son aylarda normal dedi bu arada 24+6 haftalığız 751 gram olmuşuz 👼🏻
Hnfmhmt Drycnr haftan ileri olduğu için gerek görmemiş olabilir ama dediğim gibi hep dinlen Allahın izniyle bişey olmaz insallah
Ahsennurrrr Drycnr bugün 25+1 iz canım 24 haftalıkken 720 gramdi kızım 💮 mide eksimem oluyor binkac gündür rahatsız edicek durumda bide geceler uykuya dalmaaaa bebek hareketleri nasıl devamlı hissediyorsun
ozlem0643 Drycnr benim 22 hastalıkken karından bakıp söylemişti takipli doktorum değil. Acaba ordan nasıl anladılar biraz kısalık var takip edilmesi lazım dedi gidince tekrar söyleyecem
Drycnr ozlem0643 özele gittim oda karından ölçtü beni ama takip eden doktoruna git cihazla ölçsün çok korkulacak bişey yokmuşki öyle demiştir doktor ama en iyisi kendi doktorun
Drycnr Ayse_ibili1 yapmıyım diyorum ama çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın hayırlısıyla doğuralım