Goncikim Canlar merhaba,şimdi 31. haftadayım bebeğim 2 kilo dedi doktor ama benim pleseantam rahmime yapışık olduğu için 34. haftada alacağım bebeği dedi doktorum🙏Sizce küveze girer mi bebeğim😞başına gelen var mı erken doğuran var mı
Seher112 Goncikim Annem küçük kardeşimi 34. Haftada doğurdu bebek küveze falan girmedi hatta sarılık bile olmadı kilosuda 1900 gram doğmuştu korkmayın ama annemin sütü hemen gelmedi mama kullanmıştık ona dikkat edin
momof3 Goncikim yapışık olduğunu nasıl anladı ? Sezeryana mı alacak? Yanlış anlamayın ikinci doğumumda yaşamıştım doktorum önceden söylememişti de ondan soruyorum görünüyor muymuş önceden ?
Eerrennn_ Goncikim canım 34 de dogurdum küveze girmedi hiç korkma Allahın izniyle saglıkla kavuşursunuz yavruna
Gokduygu Canım girende var girmeyende bu tamamen bebeğine bağlı illaki ciğer geliştirici yapılmıştır ve hafta olarak çok küçük sayılmaz bi kaç gün kalır çıkar
Seher112 Goncikim aynen canım kalbini ferah tut başımıza gelmese bende korkardım ama çok şükür şimdi 6 yaşında kardeşim☺️
Fridacathlo Ciğer geliştirici vurulduysa sıkıntı olmaz bence çok duydum 34 haftalıkken küveze girmeyeni.
Goncikim momof3 canım 21. hafta da ayrıntılı ultrasonda gördü sonra emar verdi emar çekildim ordada aynısı dediler..31. haftam oldu hala yukarı çıkmadı maalesef🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Goncikim momof3 rahimi tamamen kapatmış artık yukarı çıkma ihtimali artık yok dedi doktor😞 yapışık olup olmadığını ameliyat sırasında anlayabiliriz anca dedi,eğer yapışıksa rahmimi de alacakmış 😞😞
momof3 Goncikim canım seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin inşallah bir şey olmaz üzülme.Bende de o risk var şuan.Sadece dua edicez başka çare yok ❤️
Goncikim momof3 sizin nasıl geçti ameliyatınız,kaçıncı haftada aldılar neler yaşadınız🙏😞kanama falan çok oldu mu rahiminiz felan alındı mı
momof3 Goncikim hayır bende önde değildi plasenta,normal doğum esnasında rahme yapıştı.Bebek çıktı plasenta düşmedi doktor beni bayltırp eliyle alacaktı ama alamadı kanama başladı ben yarıda uyandım falan kabus gibiydi kanama durmasa rahim alınacaktı..Ama ilaçlara yanıt verdim hamdolsun rahim alınmadı hayatımı da kurtardılar..Üzülme insallah hiçbir şey olmadan atlatırsın.
Goncikim Eerrennn_ allahım inşallah canımmm🥺🤲😍beş sene sonra hamile kaldım çok korkuyorum..kaç kilo doğdu sizin
Tugce48484 Goncikim benimde erken doğum riski var ciğer geliştirici yaptır bence kuvexe girmemesi için