OA3905 Gulaybayrakdar 37+4 tansiyon sıkıntım var diye sezaryen oldum ultrason da bebeğim 3.200 gözüküyordu 2955 doğdu kendimde bebeğim de çok sağlıklı 6 gün oldu çok şükür iyiyiz
Gulaybayrakdar OA3905 hadi ya ultrasondan baya fark etmiş. Bana 5 gün önce 3.200-3.500 arası demişti ama bakalım yeter ki sağlıklı olsunlarda. Sütümüzle büyürler artık ☺️
Ygyum Beyzabuglem kan sulandırıcı iğne ayrı aspirin erken doğum için güzel bir önlem dedi bana ondan basından beri kullanıyorum
Ikincibebekannesi Zezezemom 39+2 de bende sezaryan olmuştum canım şimdi 2 ci gebeliğim kurban bayramında 38 haftalık olucaz bayramda bir sıkıntı olmazsa gene 39 da olur diye düşünüyorum 😊😊😇
Beyzabuglem Ygyum kullanmıyorum hiç de söylemedi ecopirin coraspin kullandım onları bıraktırdı 1aydir da oksapar iğne kullaniyom erken doğum için dedi bide bundan önce bı düşüğüm oldu için kullaniyom
Ygyum Beyzabuglem bende oksapar baştan kullandım bu hafta kestik aspirin devam 10 gün yada en geç 3 H ara verıyor kontrollerimde
Ygyum Beyzabuglem benım 20 hafta daha doğum sezeryan Mayıs dedi aspirin devam dedi peki şimdiye kadar şikayetiniz oldumu benım gaz harıc sükür olmadı Yinede sık kontrol