Ygyum Zezezemom 38 de alıcak benımkını inşallah dayanırsa 38+0 ile 38+3 arası alınır demişti doktorum
Dilara1503 Zezezemom 39 ciğer gelişimini tamamladığı zaman o yüzden 39 dan önce sıkıntı yoksa önermez çoğu doktor bekler
H-melek FFasulyemmm doktorum bana da 39. Haftayı doldurunca dedi ama bebiş o haftadan önce gelir diye endişe ediyorum
incininannesi FFasulyemmm neyi sıkıntı oluyor anlamadım ben ikinci gebeligimdeyim buda sezaryen olacak merak ettim
Gulaybayrakdar Yaa benim bebek çok aşağı indiği için 37+5 te alınacak. Biraz önden gidiyodu zaten endişeliyim aslında çok mu erken oluyo diye. Var mı bu haftada olan
aezgi Gulaybayrakdar tam o haftada doğurdum canım. Günü bile aynı 37+5 gece suyum geldi sabah sezeryana alındım hicbir sıkıntı olmadı cok sükür 👏🏽
OA3905 Gulaybayrakdar 37+4 tansiyon sıkıntım var diye sezaryen oldum ultrason da bebeğim 3.200 gözüküyordu 2955 doğdu kendimde bebeğim de çok sağlıklı 6 gün oldu çok şükür iyiyiz
2463nry Gulaybayrakdar benimde öyle alınacak herhangi bir problem yoktu ama doktor öyle dedi benmde sonra dank etti bisey diyemedim kaldı p tarih
Gulaybayrakdar aezgi ohh çok şükür. Allah bağışlasın kaç gündür böyle bir yoruma ihtiyacım vardı 🤲🏻. Tüm bebeler sağlıkla gelsin inşAllah.
Beyzabuglem Zezezemom kızım erken oldu 34 haftalık bir ay kuvezde kaldı şimdi ikinciye hamileyim bunun da daha erken olma ihtimali var
Ygyum Beyzabuglem benımde aynı ama takıbınız ve aspirin önlemi aldıysa korkmayın ben korkmamaya çalısıyorum
Mcakir Zezezemom biz 38 haftada planlıyor şimdilik 😊 arkadaşlar bi sıkıntı yoksa 39 dan önce olmaz felan demişler ama çok arkadaşım var 38 lerde doğum yapan. Her gebelik aynı değildir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım. En iyi doktorun bilir canım
gamzetahsin Zezezemom benim doktorum normal olmassa bile 40 dogru alirim dedi sezeryanda erkenden almam dedi