Emeldikici gamzeb İnstagramda hamileçarşım diye bir butikten aldım ve kumaşı çok güzel geldi gerçekten hemde çok ucuzdu bakabilirsin canım
Elif_18 gamzeb Instagram’da " butikkutub "diye bir sayfa var. Ben oradan iki takım önü düğmeli pijama aldim. Çok memnun kaldim. Hem uygun fiyatli hem de çok kaliteli. Tavsiye ederim. 🤗
EsinCemreDogan gamzeb Lc waikikiden aldım geçen hafta, hamile bölümü değil. Siyah önden düğmeli kenarları pembe biyeli. Kumaşı aşırı rahat dökümlü. Tavsiye ederim.
Ozge3747 gamzeb ilk hamileliğimde Cossybyaqua dan gecelik almıştım. Bu hamileliğimde suwenden bir gecelik bir de söylediğiniz gibi önden düğmeli gömlek tarz pijama takımı aldım. Suwen, penti, lcw de güzel modeller var
Fsn26 gamzeb suwenden lohusa takımı aldım (elbise ve sabahlık şeklinde) sezaryen olma durumunda bunlar daha kullanıslıymıs diye duydum. İki tane de önü düğmeli pijama aldım biri suwen bir de özdilekten.
Minisannesi2904 gamzeb ben önü düğmeli victoria secret modeli aldım 🤣🤣🤣 çok rahat valla lohusa pijaması hiç rahat olmuyomuş dantelli falan filan ztn kanama oluyo istet istemez kirleniyo hastanede o yüzden bi takım önden düğmeli aldım pijama aldım kendime yedek üst olarak evde yedek vardı ztn bu pandemi zamanındada kimseyi almıyolar hastaneye o yüzden uğraşmaya gerek yok 🤪🤪
Eylul2018 Ozlemust o bi anlık titreme geliyor onun için hırka polar tarzı bisey götürebilirsin yanında
istanbul3434 gamzeb LCW ve Defactodan aldim hem uygun fiyatli hem spor rahat seyler var. Hastanede koridorda yuruyecegim, belki kanamam olucak falan oyle kocama giyinir gibi dekolteli dantelli seylerle rahat edemem.
fitmommy Eylul2018 aynen katılıyorum millet prenses gibi çıkıyor fotoğraflarda 😅 ven hiç öyle olabileceğimi sanmıyorum
_eylul09 gamzeb bende önü düğmeli normal pijama aldım. Sevmiyorum lohusa pijamalarını. Süwen den iki takım aldım canım.