Nasippp Karbeyaz12 düz siyah pembe biyeli olandan mı aldınız bedeni nasıl aldınız kalıbı geniş mi mesela ben xl giyiyorum 2 xl mi alayım bir tane lc den şimdi ki ölçülerime göre aldım 3xl 🤣 kocaman oldu terziye yaptırıcam 😁
Karbeyaz12 Nasippp cok geniş kalıplar m aldım 160boy 63 kiloyum şuan 30.haftamdayım cok hafta iyi olur bol bol 👍🏼
Ygmr76 gamzeb valla Bildiğim Bi marka degil ama kumas felan gayet guzel benım nisanda dogumum ne kalın ne ınce ikisinin ortası pamuklu yapısı60 TL ye aldım
Ozlemust gamzeb evet bende gecelik daha rahat oluyormuş lavaboya giderken olsun altımıza birşeyler takarken falan kolay oluyormuş birde sezeryan olursak dikişin üstüne gelecek pijama lastiği acıtır sanki gecelik rahat olur ama soğuk 🤷♀️🤷♀️
Aaabb ElifLinam canım ince penye güzel ben xl aldım 75 kiloyum tam oldu penyesi ince olunca biraz yapıştı bende basen var o yüzden
Seda1461 gamzeb İnstagram da bibulittle sayfasından sabahlıklı takım aldım.Bugün geldi.Gayet güzel çıktı.Sıcağa gelemediğim için kısa kollu olanını tercih ettim.Sabahlığı da ince benim istediğim gibi.Yakadan göğüse inen düğmeli,emzirmek için.
Neslicavusoglu gamzeb bnde iki tane önden düğmeli rahat pijama aldım. Bide sabahlığımı yanıma alıcam emzirme atletinin üstüne gİyerim diye. Zaten yalnız olucaz corona malum. 😄 nasıl rahat edeceksen öyle yap canım 😄
Kizimveoglumm gamzeb dedigini tarz aldım trendyoldan cok güzel kaliteli bir ürün geldi bukadar beklemiyordum bir takımda annem almış lcwaikikide de var isterseniz oraya bakın 😇 bir tanede ordan alasım var 😂 hem normal pijama olmasıda ayrı bir avantaj değişik değişik giyilir ilk aylarda kusmalar cok oluyor bebeklerde 😂malum
sagsbry gamzeb bende bu akşam baktım lcw da beğendim Bi tane önü düğmeli.. Bi bak istersen ben ordan almayı düşünüyorum
fitmommy gamzeb ben süslü dantelli takımlardan sevmediğim için almadım çünkü bir takıma 200-300 liralar vermek istemedim. Onun yerine lcw önü açılan pijama takımı aldım. Bir de gömlek şeklinde pijama takımı aldım. Normalde de giyerim. Açıkçası doğum sonrası perişan bir halde fotoğraf da çekinmem sanırsam 😅
Eylul2018 fitmommy valla benim de heryerim ödem olmustu doğumdan sonra . Bazıları nasıl makyajlı ve hiç bişey olmamış gibi çıkıyorlar özeniyorum doğrusu
Eylul2018 gamzeb pazardan almıştım o gömlek gibi olan pijamalardan takımı 30 TL 😂 hiç gerek yok o kadar pahalı takımlara. Tabi takıntılı değilsen
fitmommy Eylul2018 aynen katılıyorum millet prenses gibi çıkıyor fotoğraflarda 😅 ven hiç öyle olabileceğimi sanmıyorum
Eylul2018 Ozlemust hastaneler aşırı sıcak oluyor terliyorsun bende lohusa takımı alıp giyememiştim bide kalın almıştım soguk olur diye piştim resmen
zynb_ozkn gamzeb ben üç takım önü düğmeli şekilde aldm bir tanesini hastane için ikisini ev için lohusa takımlarından hiç hoşlanmıyorum