Duygus97 blueberyy00 benim de adetime günler kala yaptığımda böyle çıktı bir tek ben görebiliyordum 😀 ama senin testin baya belirgin benimkine göre. Sonra her gün test yaptım gittikçe koyulaştı. İnşallah senin de öyle olur canım 🤗
blueberyy00 Duygus97 yaa inşallah benimkisi de öyle olur iki gün sonra yeniden yapacam varsa belirir diye umuyorum
blueberyy00 kardelen214 evet canım çok silik var bakınca görüyorsun yani ışığa tutmaya gerek kalmadan ama çok silik işte
blueberyy00 Purpura26 benimde öyle 11 gün bugün inşallah vardır ve çok yenidir pazartesi kan vericem adet gelmezse
Purpura26 blueberyy00 Yumurtlama testin var mı evde ben onunla artışı takip etmiştim. Hcg değerim arttıkça o da koyulaştı iyice
Duygus97 blueberyy00 maşallah sabırlısın 🤗 inşallah belirir yumurtlama günü değerlendirildiği için ihtimal yüksek tabi. İğne falan kullanmadımin dimi canım? Ovitrelle gibi
blueberyy00 kardelen214 ya yarın ya diğer gün deneyeceğim çok heyecanlandım ya inşallah hevesim boşa çıkmaz
blueberyy00 Duygus97 yok klomen kullandım ama kendiliğinden çatladı iğne kullanmadım aslında sabırlı değilim ama böyle durumlar mecbur sabretmekten başka yol bırakmıyor acele. Etsemde vakit geçmeden ortaya çıkacak bişy değil kan vermem gerek onuda `` şimdi gidemiyorum adetim geçerse pazartesi gidebilirim
Tgckrds Erken gebelik testiyle deneyin isterseniz, ben öyle öğrenmiştim. Erken gebelik testinde silik de çıksa daha belirgin olur beta hcg hassasiyeti daha yüksek onlar için.
blueberyy00 Tgckrds iki gün önce denedim ama ilginç bir şekilde bembeyaz çubuğu idrara batırır batırmaz beyaz çizgi çıktı anlamadım bende bugün normal deneyeyim dedim
Qnne123 kardelen214 evet canım çok sagol çok hızlı büyüyoruz bakalim keseyi daha göremedik rabbim isteyen herkese versin🤲🤲🥰
kardelen214 Qnne123 amin canım inşallah Rabbim 2021 de anneliği isteyen herkese sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin
Qnne123 blueberyy00 adetine ne kadar var bilmiyorum ama erken gebelik testi varsa 15 gün öncesine kadar gösteriyo ama sen yine adet gününü bekle rabbim ınsallah sana dagosteriri bu mutlulugu🥰🥰🤲
BegumIscanTunc blueberyy00 canım hayalet çizgi var ben gördüm çok net görünmese de kendini belli ediyor
Gmzbrl blueberyy00 Bende gördüm çok silikte olsa var gibi 2 gün daha bekle kan ver bence yada dayanamam diyorsan hemen kan ver düşük değerde olsa varsa mutlaka çıkar