Merinosunannesii Gizemburak35 ve ben hiç seyirme gibi hissetmedim ilk olarak ard arda 2 tekme hissettim de ekli seyirme gibi oldugu zaman daha erken ben anlamadım farketmedim
Mervem23 18-19. Haftada hissettim canm ama emin olamıyordum 20 den sonra emin oldumki oncekilerde bebek hareketiymiş🥰💕
Alizade_16 Gizemburak35 ben 17.ci haftada hiss etdim çu an 20 ci haftadayım gitdikce güçleniyor daha iyi hiss ediyorum😍❤
eylmylk Ben 17.haftalarda hissediyormuşum meğer😊 bağırsak hareketi falan diye düşünüyordum ama şimdi 22.haftamdayım baya uyku uyanıklık saatlerini biliyorum artık😊
Denizzz88 Burcu5861 öyle diyorlar bebekmiş 🥰 bazen gaz da olabiliyor ama biraz dinleyin orayı gazla onu ayırt edersiniz bi süre sonra 😊
198697 Gizemburak35 canım 18. Haftamda hafif kımıldamalar hissettim ara ara ama hergün değil. Şu an 19+4 üm pıt pıt vurduğunu hissedebiliyorum ama yine de her gün hissetmiyorum gün aşırı gibi. 😊
Caglanuroney Gizemburak35 tam 17. haftamda hissetim oğlumun hareketini şimdi kucağımda uyuyo bebeğim yarın 1 aylık olucak hala bu uygulamadan kopamadim 😂
Gizemburak35 Caglanuroney ayyy masallah darisi bize olsun benimde allahin izniyle oglusum olcak 😍 daha erkan hissetmem icin degil mi bazen istemsiz kuruntu yapiyorum
Caglanuroney Gizemburak35 ilk hamilelikte geç hissetmek çok normal canım kuruntu yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah