Gizemburak35 Biz oğluşumlan16+6dayiz daha bi hissim yok sabirsizlaniyorum ❤🤩 sizler kacinci haftada hissettiniz ?
YagmurT26 Gizemburak35 ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım. İlk başlarda bağırsak hareketi ya da kendi nabzım sanmıştım ama sonradan anlıyorsun öyle olmadığını 🥰
Denizzz88 Gizemburak35 ben 18.haftalarda sanki karnımın içinde göz seyirmesi gibi pıt pıt bişeyler hissediyordum ama emin olamıyodum bebek mi gaz mı diye 20.haftadan sonra iyice hissetmeye başladım şuan 22 olduk eşimde elini koyunca hissediyor artık
Susamcan Gizemburak35 ben 15-16. Haftada ilk kez minik kıpırtılar hissetmiştim başta anlayamamıştım o mu diye ama sonra sıklaşmaya başladığında o olduğunu anlamıştım güldürüyordu beni o zamanlar gıdıklar gibi minik minik artık gücüyle şaşırtmaya başlıyor şu an 27+3 artık çok daha net tabi ☺️
Burcu5861 Denizzz88 göz seyirmesi sandığımız şey aslında bebekten dolayı mı😍. Benim de karnım da çok oluyor anlayamıyorum hamile olmadan önce de karnımda böyle bir şey oluyor muydu diye
yelizb Ben de 20. Haftadan sonra tam ne zaman bilmiyorum ama ilk başta anlamadım onun olduğunu bağırsak hareketi sandım sonra anlıyorsun ve tekmeleri dışardan bile hissediliyor şahane bişey🙏
Denizzz88 Burcu5861 öyle diyorlar bebekmiş 🥰 bazen gaz da olabiliyor ama biraz dinleyin orayı gazla onu ayırt edersiniz bi süre sonra 😊
Gizemburak35 Chucky herkesin bunyesi ayni olmuyor sanirim bende endise ediyorum hissedemiyorum diye. Benim daha vaktim var sanirim
glsm-tzcn Gizemburak35 20.haftada net olarak hissettim ve ilk hissettiğim de gözlerim doldu ya çok başka bi duygu gerçekten 😇
ysfali06 Gizemburak35 20+5te tam Bi tekme hissettim. Belki öncesinde kıpırdanışları falan vardır ama ben anlamamış olabilirim 😅😅 çnkü 20+5te hissettiğim öyle hafif kıpırdanış falan değildi bildiğin kocaman tekmeydi 😅
Gizemburak35 ysfali06 maşallah 🥰🧿 bende neden biraz endiseleniyorum ama cok.erken sanirim geneli.20 haftada net hissetmis 😄
ysfali06 Gizemburak35 hissetmeden önce daha az endişeliydim. Hissederim elbet ya bu ilk gebelik hemen hissedilmemesi normal diyordum kendime. Hissettikten snra daha endişeli oldum. Şmdi niye hareket etmiyor noldu bişi mi oldu diye 😅😅😅 ama çok güzel hareket etmesi. İnş sizde tez zamands yaşarsınız bu duyguyu 🤗🌸
Hamileyim-mutluyum Gizemburak35 19+4 te hissettim canım oda minik seğirmeler şeklinde merak etme hissedersin yakında