Kubrakarakas Kızlar 39 haftalık hamileyim ve makatımda 2 tane kulak memesi gibi şişkinlik var doktoruma sordum hamilelikte basur olunuyor diye olan var mı yani şuan zor durumdayım
Mtlu Kubrakarakas canim ayni si bende de oldu tirnak büyüklüğünde icinde su varms gibi şişti ben farkettim 2-3 gun sonra kendiliginden geçmiş 😳
lifeofmybaby Kubrakarakas sanırım bende oldum dün hissettim bugün doktora gidicem😔 inşallah basur değildir çok kötü bir durummuş yaa
Birminiginannesi Kubrakarakas bende yeni evlendikten sonra oldu hala var oluyorum resmen acı eşki yemeyin tabi ben herzaman yedigim icin bi turk gecmyor
Baby06 Kubrakarakas bende 28 haftalık gebeyim basur için krem kullanıyorum sabah öğlen akşam sürdükçe kremi küçülüyor kırmızı renkli bir krem ben kullanıyorum ve küçüldü benimki ismini yazabilirim istersen eczaneden alabilirsin
Mtlu Kubrakarakas ben de ilk görünce korktum tabi ama 2 gunde kendisi gecmis anlamdim yani nasl oldugunu
Mtlu Valla canm kontrle gitcktm doktra gostercektim ki sabah baktigimda gecmis oldugunu gordum sormaya gerek bile kalmadı doktora
Kbra23 lifeofmybaby Ağrı acı var mı? Bende de Bi tane var ama ağrı acı yok doktorum bebek baskı yaptığı için de olabiliyor dedi
lifeofmybaby Kubrakarakas doktora gittim hemoroid dedi ama ilaç vermedi hamilesin ilaç veremem dedi. Kadın doğumcumu aradım bi ilaç ismi verdi onu sür dedi deneyeceğim bakalım inşallah geçer🤷🏼♀️ Genel cerrah ılık suya otur acı ekşi yeme dedi. Birde kantaron yağı sürmeyi deniyicem birazdan
Baby06 Kubrakarakas PROCTOLOG kırmızı beyaz rengi 1 hafta sabah akşam öğlen sür çok fark edecek iyi gelcek inan bana