kucukprensin 38+1 deyiz sali kontrolümüz var büyük ihtimal sezeryan,makat geliş çünkü.Herkese hayırlı doğumlar inşallah bi avazda😇
Handeberkay Amin inşallah bende çok korkuyorum Cuma nasipse benim de sezeryan sonra aklıma sizleri getiriyorum 😁😁bi ben yapcak değilim sonucta diye kendi kendimi telkin ediyorum
Esraakkan123 Betus bnm günde bi kaç sefer oluyor aşağıya baskı şeklinde bebek kendini doğuma hazirliyomus bazen aha doguruyorum diyorum sonra geciyo😁😂
Esraakkan123 ZeynepCanay bence beklemelisiniz çünkü doktorlar 40 inci haftaya kadar 1 gun daha fazla anne karnında kalması iyidir diyo
Esraakkan123 Nergiztn bnm de doktorum epidural önerdi ama ben kabul etmedim adı üstünde normal en doğalı
AyferBasesgioglu Esraakkan123 prenses Doğum dedikleri sanırım yine normalmiş ıkınma olıyormuş sadece sancıyı hafifletiyormuş öyle mi
AyferBasesgioglu Sebnem44 aynısı benimde oluyor 39 haftalık olduk bugün belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar oluyor Doğum normal Doğum günümü bekliyorum ☺
Esraakkan123 AyferBasesgioglu evet sanciyi hafifletiyo yine normal doğum oluyo ama ikinmada hissini azalttığı için doğum süresini uzatabiliyo
DenizelikDikilita Esraakkan123 38 haftalik oldum. Bugun kontrolum var. Ikinci hamileligim. Ilk dogumum normaldi. Bunuda su an normal bekliyoruz. Son anda bi aksilik yasamazsak. Ama ben epiduralli normale karar verdim. O kadar konforum olsun artik bence...33 haftadan beri bel agrisi kasik agrisi surekli oluyo.ama nst de sanci cikmiyo. Bekliyoruz bakalim bugun doktor ne diyecek.
Ozlemr ZeynepCanay bende senim gibiyim bekleyemiyorum resmen 38+1 im bugün cuma gününe Sezeryan günü ayarladım