yavrukom Babygirlmother yard. Docentten randevu aldım 11. Haftamdayom önceden alınması gerektiğini bilmiyorum ikili için gün verirler mi acaba. Dr ye göre değiştirmi yoksa kesin 250 mi bende post açmıştım 450 yazan olmuş 🙈
Babygirlmother @yavrukom hangi doktordan aldınız normalde önceden veriliyor randevular. İki doktorda yapılıyor ve yoğun oluyor. 2’li olan 250 detaylı olan 450. O zaten 20. Haftadan sonra yapılıyor onun içinde önceden randevu almanız gerekiyor bilginiz olsun
yavrukom Babygirlmother Rabia Zehra bakar başka hastaneye gidiyordum aslında ikili için erken randevu alincagi bilgim yoktu eğer vermezlerse boşuna muayne ücreti ödemis olcam sanrim
Babygirlmother @yavrukom o doktor da muayene ücreti yok bildiğim kadarıyla. Hangi güne randevu aldınız. Zaten randevuyu o vermeyecek 2li test yapan doktorların sekreterine yönlendirecek ama yönlendirme olmadan onlarda randevu vermiyor
Babygirlmother @yavrukom inşallah olur. Bunu yapan iki doktor var bilginiz olsun mehmet serdar kütük ve pakizer banu hoca biri olmazsa mutlaka diğerinin sekreteriyle de görüşün.
yavrukom Babygirlmother canım randebu aldım ama sormayı unuttum tarama sonucu ne kadar sonra çıkıyor bilgin varmı
Babygirlmother @yavrukom doktor sana orada söylüyor zaten ama kan veriyorsun kanın sonucu için doktor çağrıyor tekrar seni. Muayenede bişey yoksa kandada genelde çıkmıyor kötü bişey. 1hafta içinde yanlış hatırlamıyorsam Sonucu alıyorsun
yavrukom Kizlar ben geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım bezmialem vatan cd olanda kan sonucum cikmis tekrar randevu mu almalıyım ikili test yaotirigim prof. Tan mi yoksa normal Dr den mi alcagim bilen varsa yazablrmi