Defneninannesi19 La_Liberte Google yazdım Çin takvimi japon falan diye ordan çıkanlar yapmıştım eşimin dogum tarihi isteyen vardı Rus takvimi de vardı birde kızımda erkek çıkmıştı takvimlerde oglum da kız çıktı 🙄 tam tersi o sebepten bence dogru değil
Aysem41 Yasminyenice onu bende yaptım kız çikmıştı ama erkek bizimkisi😂inanma bence ya tutarsa hesabıyla olan bisey o 😂😂😂
archmom momy853 evet bende meraktan o dönemlerde bir sürü tuhaf sey yapmıstım . Karbonat testi , yok yüzük testi 😄zaman geçmiyor napalım ee biz kadınlar meraklı olarak yaratılmışız 💗
La_Liberte mervemom eğer direk takvimden yapıyorsanız. Gün aldığınız yaş bakmanız gerekiyor. Mesela 30 yaşındaysanız 31 e bakacaksınız. Otomatik hesaplama yapıyorsanız direk kendi yaşınızı gireceksiniz 😊
La_Liberte bukabu siz yanlış bakmışsınız erkek çıkıyor aslında. Siz 29 yaşına bakmışsınız ama 30 bakmanız gerekiyor
bukabu La_Liberte a öyle mi benim baktgm bi sitede yazdm direkt pembelerle kız yazdı.. belki yanlıs bi siteydi ay tutmasına sevindim en azından teşekkür edrm😇
La_Liberte T_nisaa tabii ki 😊 öyle olsa insanlar o kadar para verip Kıbrıs’ta cinsiyet belirleme yapmazdı 🙈