Aycan_akay54 Karnımda ara ara kasılmalar var top gibi toplanıyor kızım bir yana sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor vajina kemiğimde yürükçe batan ve acıyan bir ağrı var belim de çok ağrıyor 35+3 haftalık
Kptny Aycan_akay54 32+5 teyiz bayadir bende de ayni şekilde ağrı var özellikle ayaga kalktimda cok oluyo kız çocuğu oldugu icin mi oyle acaba son günlerde nasil dayanirim bilmiyorm🙁
Yeniden Aycan_akay54 bende de var aynısı. 🥺 Farklı başlıklarda da açılmıştı onlara da normal filan yazmışlar. ben doktorumada sordum magnezyum ilacını günde 2 ye çıkardı. Öyle devam ediyoruz.10 gündür ben ben değilim. Patlıcam resmen. Artık bitse de gidelim modundayım valla. 😀😀
Irmakkk01 Aycan_akay54 Galiba kız anneleri aynı şikayette 34+3 oldum ve nerdeyse 30haftadan beri vajinamda ağrı bu aralar sürekli batma yürüyüş yapmak istiyorum ama karnım taş kesiliyor aşağıya iniyor gram hareket edemez hale geliyorum. Çok oturunca çok ayakta durunca resmen aşağıya iniyor ve çok ağrıyor
Sahika8989 Aycan_akay54 vajinanin oradaki kemikler cok agriyor bende 33 haftaligim inan o kemigim mahvediyor belin duzelir kasiklarin ve vajina agrin artik normalmis dogumun yaklastigi icin cati kemiklerin aciliyomus
Rabia54_ Irmakkk01 ben 28 haftalığım 2 aydır falan bende de var alt karnım sertleşiyo ayakta durunca az bi yürüyünce yada iş yapınca erken doğum riskimde yoktu en son bakılmıştı Yinede panik oluyorum kasılma sayılıyormuş sanırım sende ne zaman başladı
Eylul2018 Irmakkk01 kızımda hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım ama şimdi oğlum olacak ve ben Ağrı’dan duramıyorum o derece batıyor vajina ağrısı kasılmalar bel sırt ağrısı ateş basması ödem mahvoldum 37. Haftam bu arada
Kptny Aycan_akay54 gerçekten bende ayni durumdayım cinsiyetle alakali sanırım oglumda hamileyken hic bu sekilde sıkıntım olmadi bunda yürümekte bile sıkıntı yaşıyorm Evde bi penguen geziyo sanki😄
Sahika8989 Aycan_akay54 evet canim ben 1 haftadr cekiyrm yermden kalkamyrm devmli oturuym tuvalete gdyrm sadece
E-v-A101 Aycan_akay54 ah ah aynı ben normalmiş canım bu ağrılar. Yalncı sancı dediklerinden 🤦♀️🤦♀️🥺
E-v-A101 Aycan_akay54 35+2 olduk oğlumla. Cinsiyetle alakası olduğunu. Sanmıyorum benim birse mide asitim ağzımda geceleri uyuyamıyorum şimdi olduğu gibi ☹️ İnşallah doğuma kadar böyle devam etmez 🤦♀️