Fatem ozi52 rahim agzi dikisinden sonrada kanamam lekelerim 1hafta içerisinde kesildi ve rahim agzi uzadi tabii hayati kısıtlı yaşıyorum ama cok şükür iyiyim suan. Lütfen sizde endişelenmeyin surekli dinlenin is güç yapmayin hayırlısıyla evlatlarimizi alacağız kucağımıza inanıyorum
Fatem Meva_54 doktorum kanamam olunca açılmamın olduğunu rahîm agizinin cok yumuşadığını söylemişti ve 13üncü haftada dikiş atildi simdi gayet iyiyim
Meva_54 Fatem şuan kaç hatftalık oldnuz .. bide 12 . Haftamzda olduk .. 3 gün önce kontrolüm vardı iyiki dikmisiz yoksa içerden acilma yapmış dedi .. 😥
ozi52 Meva_54 Çok şükür ben de bi sıkıntı yaşamadım zaten 1 hafta oldu olalı ama dün kahve rengi lekelenme olunca panikledim 🥺 Bugün de çok hafif şekilde oluyo
Meva_54 ozi52 o bendede oldu .. tam gecti btti dedim vi bakdim az bisey yine geldi .. hatta doktrum pıhtı şeklinde bile gelirse korkma demişti .. çok şükür gelmedi .. snra lekelenmeden başkada olmadı elhamdülillah
ozi52 Fatem Oy oy maşallah 🧿 Allah yardımcımız olsun inşallah yolun da gider ve saglıcakla kavuşuruz yawrularımıza 🤲🏻🧿💙
egesmom ozi52 ben ilk iki hafta 4 doz aldım ağızdan sonra 3e 2ye 1e düştü ve bıraktım her doktor farklıdır ama hastanın durumuna göre tabiki
Fatem Meva_54 doktorum 28 haftayi zor görürüz demişti ama bugun itibariyle 29 haftalik olduk. Insallah sizde dinlenerek görürsünüz bugunleri. Lütfen biliyorm insanin elinde olmuyor ama stres yapmayin herseyin iyi olacağına inanın
ozi52 Meva_54 Doktorum pek alttan muayene yanlısı degil. Gebeligin başların da alttan yapıyodu… Sonra düzene girince hep üstten devam etti. Taki kanama ile gidene kadar. Onda da bi kere yaptı rahim deki duruma bakmak için. Sonra zaten dikiş atıldı bidaki kont. Bekliyorum şimdi
ozi52 egesmom Aynen Bana da bıraktırcaktı doktorum. Artık gerek yok demişti. Herşey yolun da gidiyodu taki kanamam olup bu durum ortaya çıkana kadar. Şuan antibiyotik, progestan, fitil (fitil bugun bitiyo) birde vitamin kullanıyorum…
Meva_54 ozi52 bizimde doktrumz hep ustten bakıyo sadece en son işte bidahakine alttan bakablrz rahim ağzını net olcmem gerekiyo dedi baklm ..
ozi52 egesmom Uuyyyy Acaba Kont. Gittigim de bana da bakarmı 🤦🏻♀️ Allahım o masa da ne soguk bişi. Her gördügüm de kendimi aynen zorla tacize ugramış gb hissediyorum 🙈