Elifkls Kızlar merhaba sezeryan kacıncı haftada oluyor acaba pazartesi doktora gidecegım ama merak ettim
gamzetahsin Elifkls bizde 37 haftalik olcaz bugun. normal dogum istiyorum ama doktor bi aksilik olursa sezeryanda 40 a dogru alirim dedi 😊
Zeynep_cagdas Elifkls 38de alıyorlar genellikle canım. Ben 34+5im net gün konuşmadık henüz ama ocak 18-22 arasında bir gün olur dedi.
ExpatMom Elifkls 37+2 yim. Ebe 41+6 ya kadar yolu var dedi. Ben sok ben iptal, insallah o kadar bekletmez bizi sıpa.
Elifkls Msltms bende merak ediyorum.bir an önce doğsun istiyorum saglıkla inşallah çünkü cok agırlaştım.karnım cok büyüdü🤭
MKycgl Zorunlu sezaryen benimkide. İlkinde 41 e kadar bekledik 0 açılma, bebeğin kilolu olmasından ötürü ve baş çevresinin de büyük olmadından ötürüydü. Bunda 38 den sonra alıcam dedi doktorum . şu an 38 im 40 ın başında doğurucam innş😉🙏🏻
Msltms Elifkls inşallah canım🙏🏻 Evet bende öyle 37+4 olacağız kontrolüm var doktorumla karar vereceğiz bakalım ne olacak ☺️
Elifkls Zeynep_cagdas bende 20 21 ocakta alsın artık istiyorum.bakalım pazartesi 35+3 olacak o zaman söyler mi
Cemrreedemirci Elifkls 38 ve sonrası dedi doktorum ciğer gelişimi tam anlamıyla bitmesi için. Kilo önemli değil 2.5 kg olsun 38 haftayı doldursun demişti.
senginda Sezaryen olursa 39, normali 41’e kadar olur demişti doktorum..Sanırım bebek büyüklüğünü dikkate alıyorlar ya da başka parametreleri