Mercimekmom gel_artik_bebegim bırak herşeyi canım içme kullanma aç elini dua et Rabbim sana bıraktım ne zaman hayırlısıysa o zaman ver de ama siz ilişkiye devam edin kendini başka şeyle oyala dantel falan kafan dağılsın Allahın izniyle olur aklından çıkart bence
dilerhtc @gel_artik_bebegim bir kür var 45 bitkiden oluşuyor bütün çevrem kullandı ve hamile kaldı 2 ay içinde bunu dilersen bana yazabilirsin
gel_artik_bebegim eda2408 onu bilemiyorum cnm ilk 5 gün testim yoktu diğer günler test yaptım yumurtlama yoktu ya o 5 günde oldu ya da daha olmadı
Bfduam Sakın üzülme, bu işler nasip kısmet, inş güzel haberlerinide alacağız umudumu kırma. Inofolik bende kullandım, 3.ayı kullanıcam. Bendede olmadı, regl gördüm. Dua ve ümit arkadaşım.
Serapahmet34 gel_artik_bebegim benim de adetime 10 gun var ama iki haftadir kasik ve bel agrisi oluyor bu konu hakkinda bilgisi olan varmi bayanlar akrabalar hamilesin diyorlar test yap diyorlar ama ben test yapmiycam
tazeaane gel_artik_bebegim canım hiçbir şey yapma kendini de kasma. Aynı şeyleri bende yaptım nerdeyse hatta artık umudu kesip folik asiti kestim. Hiç beklemediğim bir ayda aklıma bile gelmediğinde hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten beklenmedik ve kafana takmadığın anda oluyo.