FatRam_1703 Kızlar yaa dün tetanoz aşısı oldum dün kolumda hiç birşey yoktu bugün çok kötü kolum ağrıyor sizce normal mi çok hafiften kaldırabiliyorum sadece kolumu..
bus91 FatRam_1703 ayy deme ben de yarın yaptırcam telefonda ebe söyledı buz kompleksi için yanında mavı buzlardsm getir dedı ozman şişmezmiş bazılarında 3 4 gun sürüyormuş
[silindi] FatRam_1703 aynen malesef 1 hafta sürdü benim ne üzerine yatabildim ne dokunabildim :( buz koyun iyi geliyor
Fatma0120 bus91 bn bir dozu yaptım ikinci dozu pazartesi yapacam ama ilk dozu yaptığımdan hiç şişme olmadı kolum ağrıdı bir kaç gün ama şişmr olmadı
NilGrl bus91 bende hiç bir şey olmadı. Aşı olurken kasmayın. Yaparken biraz yakıyor. Olduktan sonra üstüne yatmayın yaslanmayın. Ben buna dikkat ettim. Çok rahat geçti
Zafsim0801 bus91 kesınlıkle abartılacak bir agrı degıl kesınlıkle 1.hafta sadece yattığımda ters hareket ettiğimde hissetttim çalışan biriyim hiç bir sekılde günlük yaşantımı etkilemedi
Ortmenanne16 FatRam_1703 normal soğuk komples yapın sıcak görmesin duş almayın 2 güne geçiyor şişlik ve ağrısı 🙏💐
28umran52 FatRam_1703 normal canım ilk aşımda hiç ağrımadı 2 cide kolumu kaldıramıyorum kolanya sür ufala
Ortmenanne16 FatRam_1703 duşta ağrı yapmış olabilir hafif bir şişlik olabilir korkmayın 1 haftaya dağılıyor
FatRam_1703 3851 Anlamadım ya kişiden kişiye göre değişiyor demekki benim hafiften sislikde var ağrı da biraz şiddetli gibi 🥺
FatRam_1703 Ortmenanne16 Bilseydim yapamazdım ya ebe ateş yaparsa duş al dedi bana 🤷🏻♀️ Ama ateş yapmadi bende duş aldım 🤦🏻♀️😀
3851 FatRam_1703 gecer bende cok korkmustum burdaki yorumlari okuyarak gittim asiya ebe de dedi agri olur die ama olmadi