Kubdea mükemmel birşey bayılıyorum bu duruma 23-8 aylık iki kızım var büyüğe küçük olan canlı oyuncak evde büyük kızım hüma küçük kızım rana hüma evde tüm gün nana nanaa diye dolaşıyor rananın bezi nananın maması nananın emziği nananın uykusu derken akşam oluyor mama yeriz ona da ikram eder gider altını koklar pii piii (pis) der eline bez alır değiştirrmeye kalkar gülse güler ağlasa üzülür ranaya da hüma mükemmel eğlence hüma hopladı bakar koşar bakar tüm gün küçük ablayı izler yavrum ikiside oturur yanıma bi ona anlatırım bir ona kitaplarımızı ce eee yaparız mutfağa geçeriz biri tezgah üstünde biri mama sandalyesinde ben yemek yaparım şarkı açarım iki oynarım hüma benle oynar rana bize güler eline de havuç vs veririm oyalanır babası büyüge yedirir ben küçüğe yediririm daha nasıl sayıyım bilmiyorum ama ben çok seviyorum bu durumu çok güzel birşey rabbim nasip etti çok şükür ne kadar şükretsem az hiç merak etmeyin birlikte daha güzel büyüyorlar onlar birbirine yetiyor… en büyük hayalim anne ve kızları olarak kıdır partisi yapmak 💃🏻💃🏻💃🏻