Oznuryunus Bugün kontrole gittim çatıya inmemiş dedi bebek gayet iyi dedi sancım da hiç çıkmadı sizinde öyle mi ne zaman iner çatıya? Bu zamana kadar inmemisse şimdi iner mi ? Haftaya Çarşamba çağırdı suni sancı için kaçıncı haftaya kadar bekliyorlar ?
Cicilibicili Oznuryunus ben de 39+3 üm. Kontrolüm dündü. Benimki de kanala inmemişti. Pazartesiye kadar gelmezse benim de doğumumu başlatıcak. Çok fazla beklenmesi sıkıntı olacağı için riske atmak istemedi
Rabia30-Adem Oznuryunus ya benim de doğum kanalına girmiş ama bugün doktora gittim bebek kanal da dedi sadece başı hafif yukarda duruyor acaba doğuma kadar inermi 38+6 olduk
imren91 Oznuryunus Benim de aynı şekilde. Haftaya salı 40 oluyoruz . Suni ile başlatacak aam çok korkuyorum ya
Cicilibicili Oznuryunus evet pazartesi 40 hafta oluyo. Aslında haftasını tamamlamış oluyolar ama insan da kendi gelsin istiyo tabi. Riskleri olduğu için bekletmeyebiliyolar ama bazı doktorlar da bekliyo hiç belli olmuyo
balyanakoglum Oznuryunus yok valla 2 haftadır kanalda ve 3 cm le gelmiyor. 2 3 güne doğurursun dediler 1 hafta geçti
Oznuryunus Esraozcan52 beni kontrol için dedi canım yatış demedi acaba o zmna kadar birşey olmazsa bana da yatış verirler mi
Esraozcan52 Oznuryunus biz suan 39+3 Pazar günü nst dedi Çarşamba günüde duruma göre yatış veririm dedi en fazla çarşambaya kadar beklerim dedi doktordan doktora değişebilir bilemem size ne der🌹
Oznuryunus imren91 bana öyle birşey demedi acaba benim ki bekleyecek mi haftaya Çarşamba bende 40 oluyorum
Cicilibicili imren91 aynen benim de en korktuğum suniydi. 3-4 cm açıklık var bi de bende. Ama bebek kanala girmemişti. Bu bebekler ne nazlı çıktı böyle yaa 😅
imren91 Cicilibicili Valla canım ya. Ama benim doktor açıklığa bakmadı. Açıklığına bakalım duruma göre sancı veririz demesi gerekmiyor muydu? Yani hiç açıklık olmadan sancı fayda eder mi ki?
Minik2829 Oznuryunus Sanki bunu ben yazmisim gibi😃 bende bugun kontrole gittim.39.haftadayim.kafasi asagida ama kanala inmemiş.carsamba suniyle baslatalim dedi.bide bebek biraz kilo almiş🙈 3600 kg 53bucuk santim olmuş.daha fazla kilo alirsa doğum zor olur dedi.
Oznuryunus Minik2829 😂😂 bir gelişme olursa sende haber et canım merak ettim ☺️ benimkide 3300 ama bana birşey demedi ya kontrole gel dedi sadcee sizce ne yaparlar devlete gdiiyroum bu arada
Busraozel Minik2829 maşallah canım en son nezamn gitmiştin 39dan önce yanı nekadar zamanda nekadar almış merak ettim 😊 bende 38.haftaya girdim 3250 dedi dr daha alırmı meraktayım 🙈😀
LamiyaCetinkaya Oznuryunus bebeğin inip inmediği hissediliyor mu? Benim oğlum hıçkırdığı zaman makatımda hissetmeye başladım artık, leğen kemiğim çok ağrıyor yürümek canımı yakıyor hatta. Akıntım da iyice artmış durumda.
Oznuryunus LamiyaCetinkaya ben akıntımdan ilaç kullanıyorum onunla alakası olduğunu düşünmüyorum benimde ordaki kemiklerim ağrıyor ama girmedi dedi bugün doktor
Nur1903 LamiyaCetinkaya çok fazla akıntı ve kemik ağrısı bende de var yürürken zorlanıyorum ama kanalda değil 🤷🏼♀️