biranneikikedi Balonnnnn ah onun nasıl kullanıldığını anlatan bi video bulamadım ya, beyaz delikli kısmı sert mi acıtmasın sırtını falan
annesininkelegi biranneikikedi merhaba ben stokke katlanabilir küvetten aldım. Kendim kullanmadım daha bebiş gelmedi ama arkadasım cok cok memnun kalmıstı. Babyjem inki bana tehlikeli geldi bacakları kapanırsa diye 🙈 stokke cok az yer kaplıyor katlanınca
biranneikikedi annesininkelegi selam 🙋🏻♀️ ooo ama baya tuzluymuş fiyatı 🥲 güzel ama bu da yer kaplamaz
Kimkibu biranneikikedi bende baktım ama yok yumısak oldugu yazıyordu bi sitede yorumlarda ama gidip bakıcam bi ara görmeden almicam
biranneikikedi Kimkibu kesinlikle bi gidip bakmak lazım e bebekten falan. Orada anlatırlar da nasıl kullanıldığını boyut olarak süper çünkü
SofiB biranneikikedi evet buna oturabiliyorda ayakları için boşluklar var sevi bebe markalı bu ürün. Küvete de baktım karibu yazıyor yanında sadece.
limonluchescake biranneikikedi yaaa cansınız ya arayıp link eklemissiniz. 💜süper bu cokta uygun. Alalım hemmen
biranneikikedi limonluchescake aradım taradım artık gurur meselesi haline geldi 😂😂 sepete ekledim dursun bakalım
Birminiginannesi biranneikikedi en iyisi legende yıkama biz banyo kuvetimi gormuşuz ben kuvet aldım yinede korkardım yıkamaya 🤭
sherlock_anne biranneikikedi yani çok aşırı kullanamadım ben en fazla 7-8 ay kullandım. İstersenizde eğer fazlalık olmasın diye 2 elde işiniz bitince satabilirsiniz. Veya happy kidse geçince orada 2. El satış bölümündede satabilirsiniz.