biranneikikedi Melisas çok haklısınız çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah 😍🥰 rengi de sedefli gibi çok tatlış 😍 bunu alırsam evde koyacak bi yerim yok sadece 1*1 evim ve küçük banyom böyle ardiye gibi bi alanım da yok. O yüzden katlanır istiyordum :/ bakalım 🤔
biranneikikedi Kimkibu hımmm reflü yatağı gibi 🤔 bi YouTubea bakayım nasıl yıkanırmış bunda bebek 👶🏻 Bu benim kabine de sığar
Kimkibu biranneikikedi evr kabinler içinmiş koyup içine yıkamak için galba ben bundan alıcam tek basına yıkamakta kolay olur gibi ilk zamanlar bununla
biranneikikedi Homesweethome https://ty.gl/peaxt7p bi de böyle bi şey buldum babyjem değil markası ama fiyat ve yorumları güzel
Dyg61 biranneikikedi bende küvet kullandım ayaklanana kadar ilk zamanlar zaten file koyup yıkanıyor büyüdükçe oturmaya başladı falan en son kovanın içine giriyordu 1 buçuk yaşındayken 😂 şimdi 2 yaşında normal ayakta yıkıyorum
biranneikikedi Dyg61 oyşşş 😍 Allah bağışlasın 🙏🏻 Öyle büyüdükçe değişiyor huyları işte en mantıklısı küvet 🧼
Dyg61 biranneikikedi kesinlikle canım☺️ daha rahat edersin her dönemde rahatlıkla kullanabılırsın sağlıkla al kucağına ☺️
SofiB biranneikikedi Katlanır küvet kullandım ben de oğlum da çok rahat evde yer tutmuyor. Şimdi 2. bebekte yine onu kullanıcam kısmetse. İlk zamanlar ben üstü köpüklü fileli bi aparatla kullanmıştım banyo hamağı diye geçiyordu yanlış hatırlamıyosam bulursam link eklerim. Sonra oturuyo zaten ben de neredeyse 2 yaşına kadar o katlanan küveti kullandım ayakta da yıkasam oyuncaklarıyla oynamak için banyoda çok istiyordu oğlum.
Mpy biranneikikedi su sıçrıyor rahat edebilirmisin bilmiyorum msjin da 4.ay da oturturum dediğin için dedim 6 ay dan önce oturtulmuyor diye .. ben oturtmaya başladıktan sonra duşa kabinin muslugunun altina oturtuyordum oğlumu orda bi elimle tutup bi elimle yıkıyordum cok rahat ediyordum hemde kimseye ihtiyacım olmuyordu küvete belli bi süre sonra sığmıyor bimden almıştım belki diğerleri farklıdır
biranneikikedi Mpy su sıçratması sıkıntı olmaz diye düşünüyorum banyonun yerinde, ilk gebeliğim benim de 4 de oturmaya başlıyorlar diye duydum. Küvetsiz ilk aylarda çok zor olacak benim için
Balonnnnn biranneikikedi bebek yatağı gibi bi ürün var delikli yeni doğandan itibaren kullanılıyor ister kabinde ister küvetin içinde kullan güzel bir şey ben bu sefer ondan almayı düşünüyorum
biranneikikedi Balonnnnn ah onun nasıl kullanıldığını anlatan bi video bulamadım ya, beyaz delikli kısmı sert mi acıtmasın sırtını falan
limonluchescake biranneikikedi yaaa cansınız ya arayıp link eklemissiniz. 💜süper bu cokta uygun. Alalım hemmen
Kimkibu biranneikikedi bende baktım ama yok yumısak oldugu yazıyordu bi sitede yorumlarda ama gidip bakıcam bi ara görmeden almicam