Gelecegin1annesi- Kızlar ben 16 haftalık hamileyim maden suyu (soda )icmek istiyorum sürekli ama asitli olduğu için eşim izin vermiyo bir zararı olur mu içsem
Aslanannesiayse Gelecegin1annesi- canım ben içtim 3.ayımda filan hemde limonlu mide yanmalarıma iyi geliyordu yani hazımsızlık yaşayan için iyi bişey de olmadı çok şükür bende yarın 17 .haftama giriyorum renine duo şurup verdi artık onu kullanıcam
ikrameva Sade maden suyunun bebeğe faydası bile var doktorunuza da danışabilirsiniz bana hergun bile icebilirsin demişti
Gelecegin1annesi- Aslanannesiayse çok teşekkür ederim canım bende kullandım onu ama hiç bir faydasını göremedim hala devam eden miğde yanmam bulanmam hazımsızlık gecmek bilmiyordu😊😊
EsmamM18 Gelecegin1annesi- günde bir adet içebilirsin. Benim doktorun beypazarı iç dedi. Demir gelişimi için birebir.
MaysaBade Gelecegin1annesi- sade sodanın herhangi zararı yok demişti hatta magnezyum eksikliğine bile iyi geldiğini söylemişti
Purpura26 Gelecegin1annesi- Maden suyu mineral açısından zengin olduğu için faydalı. Öneriyorlar hatta. İnternetten de araştırsın eşin içi rahat eder. Hatta burdaki yazıları da göstere bilirsin 😃
500221 Gelecegin1annesi- bende tam aksine faydalı diye hergün içiyorum. Çok faydalıymış günde 1 tane.
Aslanannesiayse Gelecegin1annesi- rica ederim ne demek. Biraz erken başladı benim ilkinde 7.ayda başlamıştı sanırım bu çok saçlı doğacak;)
A-F-B Gelecegin1annesi- doktoruna söyle eşinle konuşsun benimkilerde doktor hamur işi yeme demesine rağmen yesin nolcak diyorlar bide yedirmeye çalışıyolar keşke hamur işi de yararlı olsa😂