nefesbulut Geceleri son zamanlarda uyuyamıyorum ates basar gibi oluyor ve ben daha 2 buçuk aylık gebeyim bunlar normal mi
ozi52 nefesbulut O dert bende de var 🤦🏻♀️ 14 haftalıgız bizde… Gerçekten çok sinir bozucu bi durum 🤦🏻♀️
Drnzgn nefesbulut ilk aylarda 7 24 uyuyordum ne guzel şimdi 28 haftadayim karnım büyüdü sağa sola dönerken uyanıyorum ağrılarım oluyor uyanıyorum sürekli WC ihtiyaci oluyor uyaniyorum kısacası kırk kere uyanıyorum
Dorukunannesifatma 33 haftalıgız 3 aydır böyleyim ateş basıyor sırtım belim agrıyor , sureklı WC ye çıkıyorum aylardır geve uykusu yok :((
nefesbulut Dorukunannesifatma böyle bir ateş basması yok çözümde yok ne yazık ki gündüzleri başım çatlıyor valla uykusuzluktan
Marvegas1 nefesbulut o sıralar bende aşırı uyku vardı 2 tremistirda normal hayatıma döndüm şimdi 3 dönemdeyiz doğuma 1 ay var ve ben gece 4 den aşa uyuyamiyorum🤐
nefesbulut Marvegas1 Allah Allah ama sizlerin ayları büyük ben daha 2 buçuk aylık hamileyim erken gibi geldi bu belirtiler de. Rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin inşallah
nefesbulut livasmomm hay maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun tez zamanda kokusunu içine çekersin 🤗 biz daha çok yeniyiz
Drnzgn nefesbulut yeme problemim benimde vardı 6 aya girince bitti uykusuzluk flan daha ilerleyen dönemde daha zor olacak bende öyle oldu