Yagmurr277 Kızlar bat tarihim bugündü adet olmadım . Geçen ay bugün kimyasal gebelik geçirdim onda daha silik çıkmıştı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım 5 dk önce sizce ne zaman kan vermeliyim? (testin resmi aşağıda)
MyPrncssArwen Yagmurr277 Bayağı bayağı belli canım tebrik ederim hamilesin 😍👏♥️ Rabbım kucağını doldursun inşallah sonuna kadar güzel bir hamilelik geçir inşallah kuzum 👼🤰♥️
Didemmmmm Canım öncelikle gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bence git kan ver takip et
Anne18 Yagmurr277 sonuçta gebelik testinde çıkmış en azından kan verip aklınızda soru işareti kalmasın derim. Zaten gebelik varsa 2 günde bir kan vererek beta hcg takibi yapılacaktır
Melosss_4433 Yagmurr277 yarın git bence kanda çıkıyor kaç haftalık olduğu 😊ben 4 haftalıkken öğrenmiştim
ifakatt96 Yagmurr277 canım ben adet günümden önce gittim belli oldu 😊 hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza 😘🤲🏻
Yagmurr277 Anne18 1 ay önce bugün kimyasal gebelik geçirdim ondan korkuyorum ya pazartesi gidicem çok teşekkür ederim💕😘
Yagmurr277 MyPrncssArwen MyPrncssArwen inşallah çok güzel dua ettin çok teşekkür ederim bu zamanda temiz kalpli olup güzel dua etmek çok zor Allah razı olsun🙏🏻
MyPrncssArwen Yagmurr277 Rabbım senden de razı olsun kuzumm ne demek ♥️🤰😘 kadın kadının yanında olmalı her zamann 💪 bütün bayanlar için inşallah kuzum benim, bebeğimize bir kavuşalım hele öyle dünyalar bizim olacak 😍😍😌🙏