Arzugrcan Merhaba tatlı hamişlerr 😇 nisan 11 de doğumum var . Nisan da doğum yapacaklar şuana kadar kaç kilo aldınız? Nisan doğumlu bebeğiniz için neler alıyorsunuz? Malum yaz başı gibi, Çok uzun kalın şeyler almamalı mıyız. ?
Magnolina Arzugrcan nisann 4 gösteriyor benim de 🥰 6 kilo aldım bu ay 1.5 kilo aldım bu ay kaçtı biraz
Busra34ybg Arzugrcan 16 nisan bizimde valla çok kalın almıyorum yaza denk geliyor zaten İstanbul’da yaşıyorum çok kış görmüyoruz :) 5 kilo aldım şimdiye kadar doktor normal dedi dikkat ediyorum ama hareket yok maalesef ayaklarım çok ağrıyor biraz ayakta kalsam
HULYA0693 Arzugrcan benimde doğumum 18 nisan Allah nasip ederse normal doğum olacak inşallah 2.gebeliğim 😊 8 kg aldım şimdiye kadar 😑 çatı ağrım çok fazla bide kalça ağrısı 🤔
Beyziikoo Arzugrcan Nisan 8 9 gibi gözüküyor şu an 😊 8 kilo aldım 😁 Kıyafetlerini genelde annem aldı sağolsun uzun bacaklı kısa kollu uzun kollu hep o tarz zaten 3 ayından sonrası yaza denk geliyor kısa kollu giyerler evdeyken inşaAllah🤗😍 Kış geldiğinde tekrar alışveriş tabiki 🙆♀️
Mydarling 20 Nisan görünüyor doğum şimdiye kadar 3 kilo aldım yenidoğan takımları eltimden geldi çabuk küçülüyor diye extra masraf yapmadım ama bende çok merak ediyorum nasıl kıyafetler almam gerek
Mpltt Benimde 21 nisan demişti doktor şimdilik hiç kilo almadım. Ben herşeyini biraz erken aldım hem aradan çıksın hemde yeni yılda fiyatlar artar diye.Zaten çok fazla şey almadım ama kafam çok rahat :)
Asi_0658 Arzugrcan 30 nisan doğum sezeryan olacağım 69 ile hamile kaldım 74 kiloyum şuan 5 kilo aldım sadece son aylarda daha çok alirim gibime geliyor
drysfk 9nisan bizimde. 7 kg aldım toplamda. Valla bende işk üç ay için takımlar aldım uzun kollu ama 3-6 ay kısa kollu ve ince pijama altları galan aldım. Sonrasında ihtiyaç olursa duruma göre alırım diyorum
Tugceonur Arzugrcan Bu ay 4 kg almışım 🤷♀️ Toplamda 20 kg almış oldum 🙈 26+3 🌈 Herşeyi hazır erken doğum olucak o yüzden hazırlıklı bekliyoruz bakalım nasip 👼
Eessrra Benimde 25 nisan gözüküyor doğumun 2 aydır doktora gitmiyorum detaylıda bir sıkıntı olmazsa gelme dedi bu ay başında gidicem kaç kilo oldum bilmiyorum ama 46 kiloyla hamile kaldım en son 50 kiloydum ☺️ Daha hiçbişey almadım ne alıcam napıcam hiç bilgim yokk
Beyzademiirrr Arzugrcan benimde 21 nisan gözüküyor,0-3 ay giymesi için pamuklu çok kalın olmayan tulumlar ve elbise tarzı aldım yazın giymesi içinde
Merve6521 Benimde doğum 22 Nisan görünüyor kısmetse ben bayağı kilo aldım 9 kilo almışım şimdiden 😊 bebişin kıyafetleri için bende kararsız kaldım 0-3 ay uzun 3-6 kısa aldım birazda nolur nolmaz diye hatta hastane çıkışında bebeği kaç battaniyeye sarsam diye de düşünüp duruyorum 😊 bebişlerniz kaç kilo kızlar ben dün gittim 24 haftalık olduk 604 gr dedi doktorumuz
Tugba1421 Arzugrcan benim de 9 nisan beklenen doğumum bende bişey almadım daha şubata kadar almayi düşünüyorum ilk 3 ay yenidoğan takımları giyerler daha sonra kısa kollu ve şort…ben 10 kilo almıştım 23 haftalıkken şuanda 25+5im kaç olduğumu bilmiyorum çok hızlı kilo alıyorum