45K27K Yeppudaa svdmm16 inşallah iyi olursunuz ablamında hep kanamayla geçti çok şükür sağlıkla doğdu bebeği. Hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah 🤲🏼
svdmm16 45K27K başka doktorda aynı ilacı verir heralde ama sen bilirsin bu durumda kimsenin sorumluluğunu almak istemem başka doktora gitme diyemem 😕
Merveee6 Hayalleredogru ense kalınlığı çıkmıştı canım sağlıklı değil dedi zaten 11. Hafta da yine de aldırmak istemedim 17. Hafta da kalbi durdu
Hayalleredogru Minikmucizem21 son adet tarihimiz aynı o zaman gerçi benimki ilk günden beri 3 gün geri görünüyor ama düzelir 3 günün önemi yok dedi doktor🥰
Minikmucizem21 Hayalleredogru benimde normalde yarın 14 haftalık olması gerekdi ama 13 olcak geçen acile gittim 1 hafta önce 13 dedi anlamadım 🤷♀️ olsun sağlıklı olsun da önemlisi o 🤲🤲🥰
45K27K Merveee6 işte bu çok tezat sizin yaşanmış bir durumunuz var bilemiyorum belki yaşamayayım diye vermiştir. Farkı bir doktora görünücem bakalım belki farklı yaklaşır.
tgba22 Melosss_4433 bende ikisi de oluyor bazen 😀 daha dogrusu kasıklarda ağrı değil de ara sıra cok hafif iğne batması gibi oluyor